Nit fosca per al Reial Madrid, que ha perdut contra el Llevant en el Ciutat de València (1-0). Un golàs de Morales en el minut 80 ha donat la victòria a l’equip granota en un partit on el petit ha plantat cara i s’ha fet gran davant els blancs. I com que les males notícies mai venen soles, la derrota ha vingut acompanyada d'una nova lesió d'Eden Hazard just abans del partit contra el Manchester City i del Clàssic, on el Barça arriba ja com a primer classificat.

El Madrid no pot amb el Llevant

Semblava que el Madrid començava amb el partit controlat, però res més allunyat de la realitat. El Llevant ha demostrat des dels primers minuts de partit perquè és un equip que dona tanta guerra als conjunts grans.

Malgrat que el Madrid atacava, les ocasions no es traduïen en un excessiu perill, i l’equip de Paco López sorprenia el Madrid amb atacs puntuals. Les més clares dels jugadors blancs han estat una doble ocasió de Benzema i Modric en el minut 10, però el porter Aitor Fernández les ha solventat perfectament i ha evitat que el Madrid s’avancés al marcador.

madrid modric efe

Qui també ha tingut el primer gol en les seves botes ha estat Modric, que ha xutat dos cops des de fora de l’àrea però Aitor novament ha estat l’àngel de la guarda granota. El descans ha arribat al Ciutat de València amb un Madrid que, tot i provocar perill, no ha pogut amb un Llevant que ha plantat cara molt dignament.

Lesió de Hazard i gol del Llevant

La segona part començava en el mateix to que finalitzava la primera: amb el Madrid intentant portar la batuta del partit però amb el Llevant resistint i donant guerra. Eden Hazard ha tingut l'ocasió més clara al minut 52 en un u contra u que no ha sabut aprofitar, però aquesta ocasió fallada no ha estat la pitjor noticia per al belga, ja que ha marxat del camp lesionat. Quan semblava que el Madrid recuperava un dels seus millors homes després de tres mesos de lesió, Hazard ha tornat a lesionar-se.

hazard llevant madrid efe

A partir d'aquí, el Llevant ha pujat una marxa més i ha vorejat la porteria de Courtois més cops, però sense perill clar. La culminació de l'esforç granota ha arribat al minut 80 quan Morales ha engaltat una pilota perfecta des de la banda i ha marcat un autèntic golàs.

El Madrid no s'ha sabut recuperar d'aquest cop mortal i no ha estat capaç de marcar un gol que l'apropés novament al liderat. D'aquesta forma, arriba al Clàssic de la setmana que ve amb el Barça com a líder i l'orgull més ferit que mai.