El Reial Madrid ha empatat el segon partit consecutiu a la Lliga i veu com les distàncies amb el Barça es redueixen. Contra la UD Las Palmas, els blancs han desaprofitat dos avantatges al marcador per acabar sumant un punt (2-2).

Marco Asensio ha avançat el Madrid aprofitant un refús del porter Javi Varas a la primera mitja hora de joc. Las Palmas ha tornat a demostrar amb un joc vistós, alegre i de possessió, que és la gran revelació d'aquest inici de temporada. Els de Quique Setién s'han refet del cop psicològic que significava el gol d'Asensio gràcies a una diana de Tana, un futbolista sortit del planter.

Amb empat a un gol s'ha arribat al descans d'un partit on Cristiano Ronaldo i Gareth Bale han repetit titularitat però han tingut nul·la incidència en el joc. Karim Benzema, que ha entrat a la segona meitat, ha estat l'encarregat de fer l'1-2 aprofitant un altre refús de Varas, un gol que semblava sentenciar el partit i enfonsar les il·lusions canàries.

Tot el contrari. Las Palmas ha seguit confiant en la idea que l'ha portat a ser líder en les primeres jornades de la Lliga i, a través de la pilota, ha posat contra les cordes els blancs. A tot això, Zinedine Zidane ha decidit donar descans a Ronaldo en els últims minuts i el portuguès no s'ho ha pres gens bé. La seva reacció després del canvi, serà un dels temes que ocupin l'actualitat esportiva a la capital abans del partit de Champions contra el Borussia Dortmund.

La UD Las Palmas ha trobat el premi i la recompensa quan faltaven cinc minuts per al final. Una gran combinació local, ha acabat amb Sergio Araujo davant Kiko Casilla. El davanter argentí ha necessitat dues rematades per superar el porter del Madrid i fer pujar al marcador el definitiu 2-2. Un exblaugrana com Araujo pispa dos punts als blancs que comprimeixen la Lliga.