Demostració de força del Reial Madrid contra el Celta de Vigo (6-0). Els madrilenys sentencien el partit amb una primera part demolidora gràcies als gols d’un Gareth Bale especialment inspirat. La victòria és un missatge per al Liverpool, últim obstacle per aixecar la tercera Champions consecutiva.

Un joc d’àrees

El Santiago Bernabéu només té ulls per Europa. El partit del pròxim 26 de maig a Kíev marcarà una temporada que a dia d’avui és mediocre. Acabar l’any en blanc i a quinze punts del Barça suposaria un cop difícil d’assumir per a Florentino Pérez. L’afició del Madrid, mentrestant, s’anima amb els gols d’un equip que avui ha sortit sense guardar-se res, a les antípodes de l’últim partit a Sevilla.

La baixa de Crisitano, lesionat, era l’únic contratemps per a Zidane. Sergio Ramos veia des de la televisió com Isco tornava a l’onze titular, al costat de Bale i Benzema. El davanter gal·lès ha esprintat cap a la final de Kíev amb un doblet en poc més de quinze minuts. El primer gol ha arribat després d’un contracop engegat per Modric. I ell mateix ha fabricat el segon amb un xut que ha entrat per l’escaire.

El 2-0 deprimia un Celta capaç d’arribar a l’àrea del Madrid. Sempre sense verí, en part, per l’absència de Iago Aspas. El Madrid se sabia molt superior. El talent d’Isco ha seguit desnivellant la balança en una primera part que ha evidenciat les diferències entre els dos atacs. El migcampista andalús, recuperat d’una lesió, ha trobat el camí del gol gràcies a una pilota que ha llepat el pal. Impossible per al porter.

Gols i moral

El Madrid necessita decorar el seu estat d’ànim. El repte de la tretzena Copa d’Europa uneix tots els estaments del club per acabar el mes de maig amb un somriure. I els gols són la millor vitamina per no notar el cansament d’una temporada en la que els blancs han participat en sis competicions.

Achraf, que substituïa Carvajal al lateral dret, s’ha afegit a la festa fent el 4-0 amb la col·laboració del porter del Celta. Isco movia el Madrid mentre l’àrbitre anul·lava el 5-0 a Bale per fora de joc. Juan Carlos Unzué veia des de la banda com el seu equip era una ombra sobre la gespa del Bernabéu. Els seus jugadors eren titelles en mans d’un Madrid que no aixecava el peu de l’accelerador.

El gol en pròpia porteria del català Sergi Gómez i el 6-0 de Kroos han posat punt final a una nit negra del Celta. El resultat catapulta el Madrid després de l’ensopegada al Ramón Sánchez Pizjuán. Zidane ja no lluita per la Lliga i se centra en que la plantilla afronti en plenitud, física i moral, el duel contra el Liverpool.