Els dubtes sobrevolen el Santiago Bernabéu. Una setmana tot pot ser de color blanc i la vinent pot ser negre. I un dels qui està portant de corcoll Florentino Pérez i el Reial Madrid és Luka Modric. La seva renovació segueix sent una incògnita.

Modric està decidit a renovar amb el Reial Madrid

El migcampista croat farà 37 anys aquest any, però el seu rendiment segueix sent igual de bo que fa una dècada. Modric, però, té un gran problema perquè aquesta temporada acaba contracte amb el Reial Madrid i encara no ha firmat res sobre el seu futur.

Luka Modric Camp Nou Real Madrid Europa Press

Luka Modric jugant amb el Reial Madrid / EuropaPress

Els dubtes, però, sembla que es poden esvair en les properes setmanes perquè ara està més a prop que mai de renovar amb el Reial Madrid. Modric vol jugar el Mundial del Qatar de final d'any i per això necessita seguir tenint contracte amb un gran club. El croat ha rebut ofertes importants, però ja ha pres una decisió.

Serà complicat que canviï d'opinió perquè ja ha decidit renovar amb el Reial Madrid i ha donat la seva paraula a Florentino Pérez. Per tant, ha dit 'no' a altres propostes amb més anys de contracte i amb més diners com a retribució, com és el cas de l'oferta que ha rebut del Tottenham d'Antonio Conte, el seu exequip.

Modric serio calentamiento Real Madrid EuropaPress

Luka Modric durant un escalfament previ a un partit del Reial Madrid / EuropaPress

Objectiu: Mundial del Qatar

Modric acabarà decantant-se per seguir triomfant al Reial Madrid, on segueix sent important i decisiu per a Carlo Ancelotti. El croat vol dos anys més de contracte, encara que el club blanc només ofereix una temporada més. Però Modric creu que la temporada passada ja va fer un esforç quan va rebutjar una oferta de l'Inter de Milà i va decantar-se per seguir vestint de blanc.

Tot i això, no hi ha res tancat i la renovació de Modric es podria aturar. El passat mes de maig ja va renovar per una temporada, fins al final del curs present, i s'esperava que fos l'últim gran contracte amb el club blanc. Ara, però, han tornat a canviar les coses i la firma podria estar més a prop. Florentino Pérez es garantiria, doncs, que una de les properes estrelles del Mundial del Qatar vestís de blanc.

Modric Croacia EFE

Luka Modric celebrant un gol amb la selecció de Croàcia / EFE

L'únic problema que podria trobar-se el Reial Madrid és que el nivell físic de Modric caigués en picat en els propers mesos. Això sí, el que no està previst és que perdi la seva qualitat tècnica i la seva visió de futbol. I Modric només pensa en seguir triomfant uns anys més i jugant al màxim nivell abans de pensar seriosament en la seva retirada com a professional del futbol.

 

Imatge principal: Florentino Pérez a la llotja en el partit entre el Reial Madrid i l'Espanyol / EuropaPress