Luka Modric s'està començant a impacientar davant de la passivitat de Florentino Pérez a l'hora de negociar la seva renovació. El jugador croat està firmant una temporada espectacular, un rendiment molt alt que ningú no esperava al Reial Madrid, ja que l'arquitecte de Zadar, el mes de setembre passat va complir els 36 anys.

Modric, doncs, creu que s'ha guanyat la renovació al terreny de joc, demostrant que el físic no és tan important si hi ha qualitat i màxim esforç, però comença a témer que el pla de Florentino Pérez no és el d'aconseguir la seva renovació, sinó el de repetir amb ell un nou cas Sergio Ramos.

modric florentí pilota or efe

Florentino Pérez i Luka Modric, després de la Pilota d'Or del croat / EFE

Modric vol 2 anys de contracte

I és que Modric va fer un esforç la campanya passada, quan va rebutjar una gran oferta de l'Inter de Milà a canvi de seguir en el Bernabéu, tal com li va demanar Florentino. El centrecampista croat va entendre que la pandèmia havia afectat les arques del Reial Madrid, per la qual cosa es va rebaixar el salari, va acceptar només un any de contracte i va firmar. Amb el temps, Modric ha demostrat seguir a un gran nivell, per la qual cosa entén que ara li toca al Reial Madrid tornar-li el gest posant-li un contracte de 2 anys a sobre de la taula.

L'objectiu de Modric és el d'arribar en plena forma al Mundial de Qatar i entén que el seu compromís amb el Reial Madrid està fora de tot dubte. El croat veu com el club prepara un estiu ple de fitxatges, amb Mbappé i Haaland en boca de tots, així que està demostrat que el club ha recuperat la seva bonança econòmica. A més, el croat exigeix un Reial Madrid competitiu i continuar sent important en els grans partits.

Toni Kroos Reial Madrid Elx Europa Press

Toni Kroos també vol que el Reial Madrid li renovi / Europa Press

Kroos també espera la trucada de Florentino Pérez

Modtic no és l'únic migcampista llegendari del Reial Madrid que està esperant que Florentino Pérez el truqui per tancar la renovació. I és que Toni Kroos ha concedit una entrevista a Sky, en la qual li demana al Reial Madrid un gest. "Sé el que tinc en el club i el club sap el que té amb mi. En algun moment ens aproparem d'una manera molt relaxada. La confiança és la base de tot. Encara em sento totalment bé, però han de donar-se una sèrie de coses. El primer és que el nivell de l'equip i meu ha de coincidir. El segon, que el físic ha d'acompanyar. I el tercer, que el meu desig ha de ser allà," ha declarat Kroos.

"Quan tot això s'ajunti, parlarem. Parlarem en algun moment i si no, encara tinc contracte fins a l'any 2023", reflexiona. Però afegeix: "Vull acabar la meva carrera al Reial Madrid i així succeirà. Només em centraré en aquest club. És la meva vuitena temporada aquí i és una relació increïble que mai no arriscaria jugant al pòquer", ha afegit.

 

Imatge principal: Luka Modric, jugador del Reial Madrid / Europa Press