Florentino Pérez es manté ferm. La política de renovacions del Reial Madrid és la que és i no la canviarà per ningú. Els jugadors més veterans de 30 anys només poden signar una ampliació de contracte per una temporada més, ja que són més propensos a patir lesions o baixades en el seu estat de forma.

El màxim mandatari de l'entitat blanca ho va demostrar amb Sergio Ramos. El central sevillà de 35 anys demanava renovar per dues temporades i no va poder arribar a un acord amb el club. El culebró va acabar amb Ramos al Paris Saint-Germain i es pot dir que el temps li ha donat la raó a Florentino. El de Camas tan sols ha jugat un partit des que arribés a París el passat 8 de juliol. Una lesió després d'un altre han fet valer la teoria del president i li dona peu a seguir mantenint aquesta norma.

Sergio Ramos presentacion PSG EuropaPress

Ramos saludant a l'afició del PSG / Europa Press

Luka Modric no serà una excepció

La resolució del contracte de Luka Modric és un dels deures pendents a les altes esferes del Santiago Bernabéu. La vinculació contractual del croat expira el juny de 2022 i tant Florentino com el jugador estan d'acord en estendre-la. No obstant això, segons avança Eduardo Inda al programa 'El Chiringutio de Jugones', Modric demana una renovació per dos anys.

El dorsal 10 en té 36, i ell sap que no està en condicions de demanar dos anys a Florentino quan no es va acceptar aquesta premissa ni amb l'etern capità Sergio Ramos. Tanmateix, el croat i el seu entorn més proper facilitaran la seva rúbrica si Florentino accepta la nova oferta que li plantegen: un nou contracte d'un any amb la possibilitat d'ampliar-lo per un més si tant Modric com el Madrid de la temporada vinent compleixen uns objectius moderats.

Luka Modric Real Madrid EuropaPress

Luka Modric, jugant al Santiago Bernabéu / EFE

L'excepció que confirma la regla

I és que, tant Luka Modric com tot el Reial Madrid, saben que la regla de renovacions de veterans no ha estat sempre igual de rígida per a tots els jugadors. Karim Benzema va signar un nou contracte el darrer mes d'octubre i va fer-ho fins a 2023. Benzema té 34 anys, i això significa que el president del Reial Madrid no va aplicar la famosa filosofia amb la renovació del davanter centre francès.

Tant Modric al Reial Madrid com Ramos al PSG, consideren injustes les decisions que es prenen a les oficines del Santiago Bernabéu i podrien acabar de la mateixa manera. L'un va acabar sortint del club per la porta del darrere i l'altre podria fer-ho si no arriba a un acord aviat.

Karim Benzema renovacion Real Madrid 2023 Florentino Perez @RealMadrid

Benzema i Florentino anunciant la renovació del francès fins 2023 / Reial Madrid

Ni Iker Casillas, ni Cristiano Ronaldo, ni Sergio Ramos van tenir un acomiadament d'acord a la llegenda que van escriure. Amb Luka Modric pot passar el mateix. 

 

Imatge principal: Luka Modric escalfant / Europa Press