A hores d'ara, és difícil saber amb quin equip jugarà Luis Suárez la temporada 2020/21. Koeman, quan va arribar a la banqueta del Barça, va comunicar l'uruguaià que era un dels jugadors amb els quals no comptava i el club va començar a treballar en el possible destí del 9 del Barça.

La Juventus va convertir-se ràpidament en l'equip que més opcions tenia d'incorporar el davanter de Salto, però en els últims dies s'hauria complicat l'operació. La probable arribada del davanter bosnià Edin Dzeko a la vecchia signora tancaria les portes a Suárez però aquest no és l'únic problema. Suárez ha de convertir-se en ciutadà italià per no ocupar plaça d'extracomunitari en cas que fitxés per la Juve, i l'uruguaià ja és a l'Universitat per Estrangers de Perugia (Università per Stranieri di Perugia), la ciutat on s'examinarà per aconseguir-la.

Quan Suárez sigui ja ciutadà italià, condició que pot adquirir gràcies al fet que la seva dona ho és, es desbloquejarà una de les condicions més importants que paralitzaven el fitxatge. No obstant això, tampoc està clar que Suárez acabi de bianconero, i Koeman ja ha assegurat que si finalment es queda a la plantilla, el tercer màxim golejador de la història del Barça serà un jugador més i comptarà amb les mateixes opcions de jugar que els seus companys.