Luis Suárez dona per fet que el Barça no guanyarà la Lliga. Aquest dimecres, Mundo Deportivo publica una entrevista en la qual l'uruguaià no es talla: "Cal ser autocrítics, la Lliga l'hem deixat escapar nosaltres mateixos", afirma.

"Som conscients que depeníem de nosaltres i no busquem cap excusa. Per orgull i pel prestigi del Barça cal guanyar els dos partits que queden i després centrar-se en l'únic títol pel que podem lluitar, la Champions", afegeix.

El '9' blaugrana, a diferència de Gerard Piqué o Josep Maria Bartomeu, no vol excusar-se amb el factor VAR. "Minimitzar els detalls del VAR és difícil, però els nostres rivals també estaven lluitant per coses importants. No només hem estat perjudicats nosaltres, crec que no cal buscar tantes excuses, sinó ser autocrítics i afrontar la realitat", sentencia.

El futur de Messi

D'altra banda, el davanter uruguaià del Barça ha parlat sobre el futur de Leo Messi, i és que l'argentí no té clar si ha de renovar el seu contracte

Messi Luis Suarez mascareta avio Barca FC Barcelona

Messi i Suárez, companys i amics íntims / FCB

"La decisió la prendrà pensant en el seu bé i el de la seva família. A vegades tots estem malament perquè perdem i estem deixant escapar una Lliga, aleshores hom es planteja qualsevol cosa. Com a amic, sempre li recomanaré que estigui on se senti còmode i feliç", assegura. Però afegeix: "El que li agradaria seria un projecte guanyador, un projecte que il·lusioni".

D'altra banda, sobre el seu propi futur al Barça, Suárez no amaga que s'està començant a fer gran. "Sempre entendré que el club necessiti un '9' o davanters. Un es fa gran i és conscient que necessita un recanvi per moments. S'està parlant de Lautaro Martínez, un grandíssim jugador. Nosaltres volem que els millors estiguin amb nosaltres. Estic molt content, em queda un any de contracte més un altre opcional, però depenent de la situació que necessiti el club, jo sempre hi seré per ajudar", sentencia.