Bomba al Barça. Leo Messi té previst no renovar el seu contracte i es planteja marxar del club blaugrana el 2021, segons ha avançat la Cadena SER. La renovació entre Messi i el Barça anava per bon camí, però després de la crisi en què es veu immersa l'entitat catalana, el crac argentí ha decidit paralitzar-ho tot.

Messi-Barça, una relació paralitzada

Els mals resultats a la Lliga, en què el Reial Madrid té més a prop aconseguir el títol, les males sensacions i un joc pobre haurien provocat que Messi s'arribés a plantejar marxar de l'únic club en el qual ha estat com a professional.

Leo Messi Barca trist Europa Press

Messi, reflexiu durant un partit

El dia que Messi abandoni el Barça serà un terratrèmol de les més altes magnituds , ja que els aficionats blaugrana han gaudit i gaudeixen del millor futbolista de la història. Que marxés seria un autèntic drama i ara és feina dels directius fer canviar d'opinió el 10.

Messi "no es vol convertir en un problema per al club" i està cansat de "filtracions interessades que surten del mateix club i que el fan responsable de decisions en les quals no ha tingut res a veure", segons la SER.

Messi enfadat Barca Atletic Madrid EFE

Messi, enfadat, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid

Aquesta notícia que pot arribar a trencar els fonaments del Camp Nou se suma a la desastrosa situació que viu el Barça. La relació de l'argentí amb Eder Sarabia, el segon de Quique Setién, està absolutament trencada i el vestidor no comparteix les tàctiques del càntabre, cosa que va provocar una guerra a Balaídos.

Messi pot marxar quan vulgui

Cal recordar que Messi té un contracte amb el Barça segons el qual pot marxar del club quan vulgui. L'argentí no es vol sentir obligat a complir un contracte de molts anys si no se sent a gust, percep que no pot oferir el seu 100% o veu que no hi ha un "projecte guanyador". Per això, vol tenir la paraula cada temporada sobre si continua o si, al contrari, marxa.

Leo Messi Barca Atletic Madrid look EFE

Messi protestant a l'àrbitre

El que és segur és que Messi no se n'anirà al final d'aquesta campanya, ja que el mes passat es va saber que l'opció de l'argentí per sortir del Camp Nou va expirar el 30 de maig. Queda tota la temporada 2020/2021 per convèncer Messi que canviï el seu parer.

La gran tasca de Josep Maria Bartomeu abans d'acabar el seu mandat, l'estiu del 2021, era renovar l'estrella del Barça, però ara mateix es compliquen les gestions per al president blaugrana.

Messi segueix trencant tots els rècords al terreny de joc i en el partit contra l'Atlètic de Madrid va aconseguir el gol 700 en la seva carrera (630 amb el Barça i 70 amb l'Argentina). La Pulga segueix sent el més decisiu i els culers només desitgen que aquesta notícia sigui un malson.