Luis de la Fuente ha tornat a ser protagonista. Després de demanar perdó per aplaudir Rubiales i descartar dimitir, el seleccionador espanyol ha comparegut novament en roda de premsa, aquest cop durant la vigília del Geòrgia - Espanya. I com no podia ser de cap altra manera, ha tornat a ser preguntat pel polèmic cas Rubiales. Ara bé, a diferència del que va fer fa uns dies, aquest cop ha rebutjat parlar sobre el tema. De fet, ha estat la premsa georgiana, la primera a tenir torn, qui ha volgut mencionar el cas, però De la Fuente ha esquivat el compromís i s'ha delimitat a parlar del matx, assegurant que "demà tenim un partit importantíssim. Ens hi juguem molt i estem centrats en això".

Cap pregunta sobre el cas Rubiales

Posteriorment, els caps de premsa de la RFEF han demanat als periodistes que segueixen l'actualitat de la selecció espanyola que no facin més preguntes sobre el cas Rubiales, i que intentin centrar-se només en aspectes purament esportius. Després d'aquest avís, la roda de premsa del Luis de la Fuente ha virat de sentit, i només s'han tractat temes relacionats amb el partit contra Geòrgia i l'actualitat de l'equip, que té diversos noms propis.

Luis de la Fuente dirigiendo un entrenamiento de la seleccion española / Foto: EFE
Luis de la Fuente dirigint un entrenament de la selecció espanyola / Foto: EFE

Una situació estranya que serveix per afegir un nou episodi al famós cas Rubiales, que continua ocupant l'actualitat esportiva. En aquest sentit, el darrer gran capítol que vam viure sobre el polèmic petó del president de la RFEF a Jenni Hermoso va ser la denúncia que va interposar la jugadora madrilenya davant la Fiscalia General de l'Estat per agressió sexual. Ara faltarà veure quins seran els següents passos de la jugadora i la Federació Espanyola, però el que ha quedat clar és que Luis de la Fuente continua amb la seva tàctica de distanciar-se de la polèmica de Rubiales.

Rodri Hernández toca el tema, però no es mulla 

Un cop finalitzada la roda de premsa de Luis de la Fuente, ha arribat el torn de Rodri Hernández, que també estava citat davant els mitjans. El jugador del Manchester City, que ha rebut menys preguntes que el seu seleccionador, ha volgut explicar el comunicat que van emetre els jugadors de la selecció espanyola el passat dilluns, en el qual van voler "rebutjar allò que considerem uns comportaments inacceptables per part del senyor Rubiales, que no ha estat a l'altura de la institució que representa".

Rodri Hernández, a la roda de premsa amb la seleccio espanyola / Foto: Europa Press
Rodri Hernández, a la roda de premsa amb la seleccio espanyola / Foto: Europa Press

"La responsabilitat que teníem com a selecció masculina ja ho vam explicar al comunicat, és una situació molt poc agradable”, ha explicat un Rodri que ha volgut concloure la seva roda de premsa sostenint la idea de Luis de la Fuente. "Hem fet un reset ràpid i ens centrem en el partit", ha manifestat el migcampista nascut a Madrid. Amb aquestes declaracions, sembla evident que el combinat masculí intenta aïllar-se del cas Rubiales, per tal de centrar-se un partit contra Geòrgia que pot ser vital dintre de la classificació per a la pròxima Eurocopa.