Luis de la Fuente es va estremir quan durant el Clàssic de diumenge entre el Barça i el Reial Madrid es va revifar la polèmica entre Dani Ceballos i Gavi. El madridista, que va estirar del cabell al blaugrana a la final de la Supercopa d'Espanya, se les va tornar a tenir amb Gavi, que no va dubtar a respondre. Només un dia després, ambdós jugadors es retrobarien, però en aquesta ocasió en un mateix vestidor i defensant un mateix equip, la qual cosa suposava un greu problema.

És per això que De la Fuente no va esperar que el problema pogués anar a més, marcant des del primer dia la nova era de la selecció espanyola, i es va reunir amb Ceballos per demanar-li que refredés la polèmica en la mesura possible. "El míster era conscient que havíem tingut els nostres més i els nostres menys. Ens va dir que el parléssim, i és el que hem fet. No tenia la sort de conèixer-lo", ha explicat Ceballos en una entrevista al diari Marca.

Ceballos i Gavi, gairebé veïns

Es dona la circumstància que Gavi i Dani Ceballos ho tenien tot per haver estat els grans líders d'un gran Betis. Ambdós porten els colors verd-i-blancs a la sang, a més d'haver passat per les categories inferiors del Betis. "Som de dos pobles que hi són un al costat de l'altre. Viu a 10 quilòmetres d'on jo visc. Ja sabeu com som al sud. Som molt calents. . Està tot solucionat. L'hem parlat", ha afegit Ceballos, oriünd d'Utrera, població molt propera a Los Palacios y Villafranca, la població en la qual va néixer Gavi.

"Tot el que passa en el camp, allà es queda. Hem d'anar en la mateixa direcció. Si el bon ambient i el bon rotllo no funciona, jo no correré per ell i ell no correrà per mi. Això cal deixar-ho de banda. Compartim posició. Ara som companys", ha conclòs Ceballos.

Dani Ceballos protesta Reial Madrid / Foto: Europa Press
Dani Ceballos, en un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Els Ceballos, amb la llengua molt llarga

Mentre Dani Ceballos i Gavi llimen les seves asprors, la germana del madridista ha ficat més llenya al foc, amb una frase molt desafortunada que recull Defensa Central. "No hi ha rivalitat perquè el meu germà és millor futbolista", ha afirmat la germana de Dani Ceballos.

No s'ha d'oblidar que Ceballos va poder ser jugador del Barça, que va descartar el fitxatge de l'andalús per un seguit de tuits del centrecampista atacant el Barça i Catalunya. "Mee da una verguenza la tremenda pitada al himno español tendria que caer una bonba en la grada y mata a todo los perro catalanes y bizcainos", va escriure durant una final de la Copa del Rei entre Barça i Athletic Club. "Que asco de catalanes, morirse todos ya", va escriure en una altra ocasió, entre altres floretes més.