Pedri González ha aprofitat els amistosos amb la selecció espanyola per reivindicar-se, i demostrar que continua sent un jugador determinant. Encara que hi havia molts dubtes amb la seva convocatòria, i s'especulava que Luis de la Fuente podia deixar-lo fora de la llista de 'La Roja' després de la seva discreta temporada en el Barça, finalment disputarà l'Eurocopa. I s'espera que sigui molt important en les alineacions de l'entrenador de La Rioja.

Un torneig que hauria de servir per revaloritzar-se, i recuperar sensacions. Les seves últimes campanyes en el Camp Nou han estat clarament per sota de les expectatives, i no ha estat capaç de mostrar la seva millor versió. Les lesions li han impedit de tenir la continuïtat esperada, i això ha fet que el seu futur sigui una incògnita. Perquè s'ha filtrat que per a Hans-Dieter Flick no és intocable en absolut, i haurà de guanyar-se la titularitat.

Pedri decepcio Sevilla Barça EFE
Pedri/ EFE

Joan Laporta i Deco, d'altra banda, estan obligats a aconseguir ingressos i a realitzar una venda milionària, i el '8' ha estat col·locat com un dels principals candidats a fer les maletes. Perquè continua tenint un caixet important a l'estranger, i no hauria de suposar cap problema aconseguir un comprador que aposti per l'ex de l'UD Las Palmas, i estigui disposat a col·locar a sobre de la taula una proposta molt interessant.

És el cas del Paris Saint-Germain, que no aconsegueix oblidar-se de Pedri, el qual ja van temptejar en diverses ocasions durant el passat. Luis Enrique coneix l'atacant de 21 anys a la perfecció, i sempre va mostrar una fe cega en les seves capacitats. I continua estant convençut del qual és un fora de sèrie, i un crac que està destinat a marcar una època. Així que veient els dubtes que hi ha en el Barça amb la seva figura, no descarta aprofitar l'oportunitat per emportar-se'l.

Pedri González

Com va fer amb Ousmane Dembélé en fa menys de 12 mesos, pot tornar a pescar al combinat culer, i ha traslladat el futbolista canari que en el Parc dels Prínceps tindria reservada una plaça com titular indiscutible.

El Barça no vol que Pedri sigui el nou Anssumane Fati

Una venda de Pedri no està descartada del tot en el Barça si reben una proposta que superi els 80 milions d'euros. Laporta i Deco no volen que es repeteixi un nou cas Anssumane Fati, pel qual van rebutjar ofertes astronòmiques, i ara no compta per a Flick i no existeix pràcticament interès.

El PSG pot ser la solució per a aquest mal de cap...