El Sevilla necessita millorar la davantera, ja que aquesta temporada està costant molt marcar gols. Youssef En-Nesyri ha baixat de manera evident el seu nivell, i Rafa Mir no ha acabat d'adaptar-se al que li demana Julen Lopetegui. Per aquest motiu, al mercat hivernal van firmar Anthony Martial, amb l'esperança que fos capaç d'ajudar al qual acabar amb la falta de punteria. No obstant això, el seu debut va ser bastant decebedor, i hi ha dubtes que aconsegueixi ser el crack diferencial que necessiten.

A tot això, cal recordar que ha arribat com cedit, i el Manchester United demanarà molts diners pel seu traspàs definitiu. Així que és molt probable que a l'estiu Monchi hagi d'anar a la recerca d'un nou 'killer', i ha tornat a cobrar força el rumor que col·loca Mariano Díaz com una prioritat màxima. Estan molt interessats en ell, i així ho van demostrar al gener, si bé el Reial Madrid va bloquejar la seva possible marxa, ja que no volien reforçar un rival directe.

Mariano Diaz escalfament Reial Madrid Europa Press

Mariano Díaz/ Europa Press

Ara mateix, els sevillans són el gran rival dels de Carlo Ancelotti en la baralla per La Liga Santander, i van fer tot el possible perquè no acabés en el Ramón Sánchez Pizjuán. Tanmateix, a l'estiu no posaran obstacles ni impediments, i negociaran totes les propostes que arribin, en especial, a causa que queda lliure el 2023, i no hi ha cap possibilitat que renovi el seu contracte. És l'última oportunitat que tenen per aconseguir treure'n profit amb la seva venda.

Tampoc no serà una baixa sensible per al quadre blanc, ja que el '24' té un paper completament residual. I el seu rol passaria a ser encara més secundari després de la contractació de Kylian Mbappé i d'un altre atacant galàctic. El millor per a totes les parts implicades és posar punt i final a la relació que els uneix, i que va començar fa gairebé quatre anys, després que decidissin exercir l'opció de recompra que havien pactat amb l'Olympique de Lió.

Marià mai no ha aconseguit destacar, i les lesions han estat un llast important. El que no es pot discutir és la gran professionalitat que ha mostrat sempre, i que en el Santiago Bernabéu agraeixen.

El Sevilla haurà de pagar 15 milions d'euros

El Madrid traspassarà a Díaz al millor postor, i aquest sembla ser el Sevilla, per ordre de Lopetegui, que desitja tenir l'hispanodominicà novament a la seva plantilla. A canvi, Florentino Pérez exigirà una quantitat propera als 15 milions d'euros, més o menys el mateix que van pagar per ell el 2018.

Florentí Pérez/Europa Press

Florentino Pérez/ Europa Press

Caldrà veure si Monchi està disposat a arribar a aquesta xifra, per un futbolista que a l'agost complirà els 29 anys, i el rendiment del qual és una incògnita.

Porta moltes campanyes sense tenir regularitat.