La família de Diego Armando Maradona esperava que algú s'enrecordés de 'el Pelusa' durant les celebracions. Després d'haver acabat amb una sequera de 36 anys, precisament va ser ell que va aixecar l'última Copa del Món, la selecció argentina va tornar a conquerir un Mundial, superant la totpoderosa França a la final. Però no hi va haver cap detall ni cap menció al que fos jugador de Boca Juniors, Argentins Juniors, Barça, Sevilla o SSC Napoli.

Tots esperaven que fos Leo Messi que tingués algun detall amb el seu mentor, però gens. Ningú no va fer cap referència a la figura del '10', que va morir fa poc més de dos anys. Malgrat que va ser el seleccionador 'albiceleste' en el Mundial de Sud-àfrica de 2010, i per tant va tenir l'oportunitat de dirigir alguns dels futbolistes que ara estan a les ordres de Lionel Scaloni, l'homenatge a Maradona va ser notícia per la seva absència.

Com informen en alguns diaris argentins, havia lliscat la possibilitat que sortissin amb la mítica samarreta que Maradona va utilitzar en el Mundial de Mèxic de 1986, però no va ser el cas. Tampoc no se li va fer menció, ni va aparèixer el seu nom a cap cartell o durant els festejos al vestidor. Una cosa que, com han sabut els mitjans ja citats. no ha fet massa gràcia a la família de 'El Diego', que esperaven que fos un dels protagonistes de la nit.

I assenyalen al crac del Paris Saint-Germain com el principal responsable d'això. Creuen que ha estat el culpable que no hagin tingut cap dedicatòria, ja que no volia compartir el protagonisme amb ningú, i que l'únic nom que fos en boca de tots gos el seu, i no el de Maradona. A més, ell precisament va ser un dels únics futbolistes que va coincidir amb 'el Pelusa' com a entrenador, juntament amb altres com Ángel Di María o Nicolás Otamendi.

Però Messi no es va acordar, o bé en cap moment no va tenir planejat retre homenatge al que per a molts és el millor futbolista de tots els temps, fins i tot per davant del propi Leo.

Repetir la icònica foto de Maradona, l'única 'indirecta'

L'única 'indirecta' a Maradona que es va veure en els moments posteriors al terme del partit va ser la icònica foto que van fer, en la qual es veia el capità de la selecció sobre les espatlles d'una persona, i amb la copa a les seves mans. Messi va repetir aquesta instantània, i va ser Sergio 'el Kun' Agüero que el va aixecar.

Un gest que té gust de poc per a la família de Diego Armando.