El Lleida Llista ha revalidat aquest diumenge el títol de la Copa WS Europa (antiga CERS) que s'ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Onze de Setembre de la capital lleidatana, en derrotar el Sarzana italià per 6-3. El conjunt lleidatà, que ja va guanyar per primera vegada el trofeu l'any passat al mateix escenari, ha desplegat un millor joc, amb una gran actuació dels germans Bruno i Roberto Di Benedetto, autors de tres gols, però el partit ha estat molt disputat.

Lleida Llista WS Europe Cup 2

@LleidaLlista

En el primer temps, dos gols consecutius dels locals han caigut com una llosa a l'equip transalpí, que jugava per primera vegada una final continental i que ha retallat distàncies abans del descans amb un gol de Rampulla, posant així el 2-1 al marcador. Després, el Lleida ha demostrat més poder ofensiu. Un nou gol de Bruno Di Benedetto i el nivell que desplegava, pujat per un públic que ha omplert el pavelló Onze de Setembre, semblaven suficients, però Borsi ha tornat les esperances al Sarzana (3-2).

En la recta final del partit, una falta directa llançada per Roberto Di Benedetto i un gol gairebé seguit de Creus posaven els locals amb tres gols d'avantatge i, malgrat un gol d'Ipiñazar, que ha retallat de nou distàncies, Oruste ha sentenciat la final a quatre minuts de la conclusió.

Lleida Llista WS Europe Cup 3

Així doncs, el Lleida, de la mà d'Albert Folguera a la banqueta i d'Enric Duch des dels despatxos, ha tornat a tocar la glòria europea. A més, el seu capità, Andreu Tomàs, ha aixecat el trofeu de campions amb una estelada penjada al coll.