Al Barça li ha sorgit un problema imprevist. El club blaugrana tenia molt avançades les negociacions per a la incorporació de Franck Kessié, centrecampista del Milan que acaba contracte el pròxim 30 de juny, però ara ha aparegut el Liverpool de Jürgen Klopp amb una suculenta oferta al jugador que posa en risc l'operació.

El centrecampista ivorià, que la temporada passada va marcar 12 gols en els 50 partits que va jugar com a rossonero, no pensa renovar pel Milan, el que li garanteix una important prima de fitxatge. El Barça està disposat a arribar fins als 15 milions, tenint en compte que en tenir 24 anys és una operació fàcil d'amortitzar, però el Liverpool, que busca un substitut per a Wijnaldum, posarà a sobre de la taula 30 de milions, per la qual cosa el Barça no podrà competir amb els reds.

Convèncer Kessié

Al Barça, doncs, no li queda més remei que fer pedagogia amb el jugador, explicar-li el projecte, convèncer-lo amb altres arguments més enllà que els econòmics. Fer-lo veure que el clima de Barcelona és molt millor que el de Liverpool, a més de la bellesa de la ciutat.

En contra del Barça, juga el nivell competitiu, ja que és evident que en aquests moments el Liverpool sembla més potent que els blaugrana, a més d'haver perdut l'efecte Messi, ja que molts jugadors volien jugar de blaugrana per poder compartir vestidor amb el millor jugador de tots els temps. L'altre aspecte en contra és l'econòmic, ja que el Liverpool no només pot oferir una prima de fitxatge més elevada, sinó que també a sobre de la taula un salari superior, dos aspectes que poden acabar provocant que Kessié es vagi decantar per anar-se'n a Anfield Road abans que al Camp Nou.

Kessie Costa Marfil EuropaPress

Kessié, en un partit entre Espanya i Costa d'Ivori / Europa Press

Un portent físic

En només 6 temporades a Itàlia, Franck Kessié acumula ja 259 partits, la qual cosa demostra una constància i capacitat física envejable. A més, i encara que no és tan fi com Busquets amb la pilota als peus, el centrecampista ivorià també ha demostrat un bon tracte de la pilota, la qual cosa afegeix arribada, ja que en el calci ja ha marcat 41 gols. De fet, Kessié ha aconseguit guanyar-se l'etiqueta de ser un dels millors centrecampistes del futbol italià, i això que la Sèrie A viu una època daurada, amb futbolistes d'una gran qualitat.

El Barça, tanmateix, tindrà el problema econòmic, ja que en tractar-se d'un jugador que acaba contracte les ofertes seran constants i en italia ja es diu que als interessos del Barça i del Liverpool s'afegeixen els del Manchester United, la Juventus, el PSG i el Bayern. El fitxatge de Franck Kessié sembla que es complica per moments.

 

Imatge principal: Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool / Europa Press