Robert Lewandowski va ser un dels grans protagonistes en el partit que el FC Barcelona de Xavi Hernández va disputar aquest diumenge al Reale Arena davant la Reial Societat (1-4). El davanter polonès es va estrenar en LaLiga amb un doblet que va incloure el que serà un dels gols més ràpids de la competició.

L'atacant va aprofitar l'inici fulgurant de la Real que va deixar importants forats enrere per obrir el marcador amb un gol matiner. Encara que els locals no van tardar a respondre. Cinc minuts després Isak va aprofitar un parell de rebots per igualar la contesa.

L'entrada d'Ansu Fati canvia el partit

A partir d'allà es van veure minuts molt disputats en què el perill més gran arribava per part dels bascos. Marc-André ter Stegen es va postular com el gran salvador del conjunt blaugrana en el primer temps.

No va ser fins a la segona meitat quan es va veure el millor Barça. Concretament, quan Xavi va realitzar dos canvis que van ser clau. El tècnic va donar entrada Ansu Fati i Rapinha i va asseure a Balde i a Ferran Torres. I a partir d'allà va començar el festival culer. Ousmane Dembélé va anotar l'1-2 després de recollir una assistència magistral de taló de Fati i poc després Lewandoswsi va aprofitar un passi al punt de penal del '10' culer per posar terra pel mig al marcador. La presència del del planter va ser clau. I això que encara està lluny del seu millor estat de forma.

Ansu Fati celebracion gol Reial Societat Barca / Foto: EFE
Ansu Fati / Foto: EFE

Lewandowski troba a Ansu Fati el seu millor aliat

Un Ansu Fati que està tenint una gran complicitat amb Lewandowski, tant dins com fora del terreny de joc. Es coneix que fins i tot es queden practicant junts després de les sessions d'entrenament. I en aquest sentit, Robert ho té clar. Si ha d'elegir un aliat en l'atac, es queda amb Ansu. El prefereix l'onze titular abans que Ferran Torres.

En aquest sentit, Ferran va tornar aquest diumenge a l'onze titular per disputar els seus primers minuts aquesta temporada. L'ex del Manchester City ha estat bregant amb una ferida al peu que no l'ha deixat seguir el ritme de preparació dels seus companys. I encara que Ansu tampoc no està al 100%, el baix estat de forma de Torres es nota molt més. Ho nota Lewandowski, que es va sentir infinitament més còmode amb el del planter al terreny de joc.

Per acabar-ho d'adobar, Ansu Fati va anotar el quart gol de la nit després d'un passi del polonès per tancar el marcador i la golejada. És a dir, Fati arriba on no ho fa l'ex del Bayern de Munic. Una cosa que, ara com ara, no es pot dir de Ferran.