Les carreres dels futbolistes de la generació més gloriosa de la història del FC Barcelona s'apropen al seu final. Dos dels màxims exponents d'ella són Gerard Piqué i, per descomptat, i per sobre de tots, Leo Messi. El primer, encara que segueix al Barça, ha passat a tenir un paper residual aquesta temporada amb un altre dels integrants d'aquest equip, un Xavi Hernández que ara mana des de la banqueta. El segon, com tothom sap a hores d'ara, ja fa poc més d'un any que juga al PSG.

Gerard Piqué va intervenir en la sortida de Leo Messi del FC Barcelona

La sortida de l'argentí del Camp Nou va ser convulsa, i els rumors sobre la implicació de Gerard Piqué es van succeir en els mesos posteriors. Pel que sembla, tal com van afirmar diversos mitjans, el central hauria parlat amb Joan Laporta perquè deixés marxar Messi, una cosa que ajudaria l'economia del club. I, per descomptat, a Messi no li va agradar gens, que volia seguir i es va veure forçat a fer les maletes.

Messi plorant comiat EFE
Leo Messi es va acomiadar entre llàgrimes del FC Barcelona després de més de mitja vida de blaugrana / Foto: EFE

Des d'aquell moment, la relació que mantenen ambdós futbolistes no és la de dos jugadors que van créixer junts a La Masia i van complir el seu somni de triomfar al primer equip. Un per una banda i l'altre per l'altra. Però el món del futbol és capritxós. I sobre el cap d'ambdós planeja la idea de poder retirar-se a la MLS dels Estats Units, on l'Inter Miami ja els ha dit que els esperaria amb els braços oberts.

Messi no vol coincidir amb Piqué a l'Inter Miami

La ciutat de Florida seria un destí ideal per a ambdós. Messi i la seva família ja tenen una casa allà, on solen anar els estius, mentre que per a la conciliació familiar de Piqué, tampoc no estaria malament. Amb la seva separació de Shakira, la custòdia dels fills continua estant en mans dels tribunals. De moment, Milan i Sasha continuen residint a Barcelona, encara que la seva mare se'ls vol emportar a Miami.

piqui messi entrenament barça efe
Leo Messi i Gerard Piqué van ser companys de batalles al FC Barcelona durant molts anys / Foto: EFE

Si això succeís, per a Piqué seria més fàcil veure'ls jugant a l'Inter Miami. No obstant això, segons explica el portal madrid-barcelona.com, Leo Messi hauria parlat amb David Beckham, propietari del club, per impedir que Piqué fitxés per ells, ja sigui aquest mateix gener o el pròxim estiu. Si es confirmés, es faria evident que la relació entre Messi i Piqué és gairebé irreconciliable. De moment, un segueix a Barcelona i l'altre a París. En uns mesos, qui sap.