Els advocats de Leo Messi i Jorge Messi consideren la sentència dictaminada per l'Audiència de Barcelona com a "no correcta". Per aquest motiu interposaran un recurs al Tribunal Suprem i esperen que es demostri que es van portar correctament tant Leo com el seu pare.

"La sentència no és correcta, però centra el debat de tal manera, que sembla clar que el recurs que va a ser interposat acabarà per donar la raó a la defensa". D'aquesta manera manifesten els dos acusats en un comunicat la seva posició respecte a la sentència. També afegeixen que el motiu de la sanció "gairebé simbòlica" que imposen els juristes ja es va abonar el seu dia.

Enrique Bacigalupo i Javier Sánchez-Vera, els advocats de la defensa, han destacat que gran part dels arguments en els quals es centra la sentència són els quals els portaran a l'absolució. Els lletrats dels Messi auguren que el recurs "té bones perspectives de prosperar".

En el comunicat afegeixen que no entenen el fet de mantenir l'acusació un cop pagades les quantitats demanades per l'Agència Tributària. "Havent-se pagat les quantitats que es devien segons l'Agència Tributària, mai es va entendre l'obstinació de la pròpia Agència en mantenir l'acusació".

Els lletrats han recordat que els acusats eren "conscients de les seves obligacions fiscals", i per aquest motiu van demanar assessorament especialitzat amb esportistes i que treballava amb el Barça. "És obvi que el tribunal ha considerat que no van ser ben assessorats".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat