La Kings League era una caixa de sorpreses. Des de la seva creació, ningú es podia arribar a imaginar al gran impacte que tindria. I la Final Four havia de ser una festa per tots els assistents i seguidors que volien presenciar el desenllaç de la competició. És per això que, abans de cada partit, hi ha hagut diverses actuacions musicals per fer vibrar el Camp Nou, i perquè tothom pogués gaudir d'una llarga jornada esportiva i festiva.

Les actuacions més destacades han estat les que s'han fet abans de la disputa de la final. L'artista argentina Mariana Espósito, coneguda com a Lali, ha pujat a l'escenari per cantar diverses cançons sota l'atenta mirada del públic del Camp Nou i, després, un altre argentí, ha estat el protagonista: Tiago PZK. Els dos artistes han estat els grans protagonistes abans de la gran final, que enfrontava Aniquiladores (Juan Guarnizo) contra El Barrio (Adri Contreras).

presidentes Kings League Camp Nou / Foto: EFE - Marta Perez
Els presidents de la Kings League conversen durant la Final Four al Camp Nou / Foto: EFE - Marta Perez

Lali Espósito i Tiago PZK: argentins que actuen al Camp Nou

Primer, ha estat el torn de Lali, que ha començat a encendre el Camp Nou amb la seva actuació musical a l'escenari col·locat sobre la gespa cantant, per exemple 'Disciplina'. L'artista va ser l'encarregada de cantar l'himne de la selecció de l'Argentina a la final del Mundial de Qatar, precisament, la que seria campiona del torneig. Tot això, mentre els jugadors descansavenn i estaven concentrats per disputar la final de la primera edició de la Kings League, que permetria descobrir el primer campió.

Després, ha estat el torn de Tiago PZK, que també ha pujat a l'escenari per cantar algun dels seus èxits, com per exemple la famosa sessió que va fer amb Bizarrap, i animar el públic, que ja feia unes hores que estava presenciant la Final Four. Els dos artistes principals que han actuat, doncs, eren argentins, i han participat en aquesta darrera jornada de la Kings League, segurament, la que ha gaudit de més visualitzacions i atenció.

Camp Nou Final Four Kings League / Foto: EFE - Marta Perez
Vista panoràmica del Camp Nou Final durant la disputa de la Final Four de la Kings League / Foto: EFE - Marta Perez

Batalles de galls d'artistes espanyols

Abans de les disputes de les dues semifinals, la Kings League també havia preparat un show protagonitzat per quatre freestylers espanyols, que han fet batalles de galls per escalfar l'ambient del Camp Nou. Es tractava d'un cara a cara en el que cada artista defensava els colors de l'equip que li havien dessignat, i utilitzava paraules concretes per poder batre el seu rival.

Primer ha estat el torn de Bnet (Troncos) i Skone (Aniquiladores), i després, han sortit a l'escenari del coliseu blaugrana Chuty (Saiyans) i Gazir (El Barrio), per protagonitzar una nova batalla de galls davant les prop de 92.000 persones que havien comprat la seva entrada per assistir a la Final Four de la Kings League, que a més d'un espectacle futbolístic, també i han tingut cabuda diferents artistes musicals.