Paul Pogba va ser una de les grans obsessions de Zinedine Zidane durant els seus dies com a entrenador del Reial Madrid. Va demanar el seu fitxatge en diverses ocasions, començant el 2016, quan encara militava en les files de la Juventus de Torí, i era una de les grans promeses del futbol mundial. Tanmateix, Florentino Pérez va deixar que s'escapés, i que acabés firmant pel Manchester United. En aquell moment, creia que estava sobrevalorat, i que no era necessari.

En canvi, sí que va intentar la seva contractació anys més tard, el 2019, pocs mesos després que el tècnic gal torna al quadre blanc. El centrecampista va fer tot el possible per aconseguir que el deixessin sortir d'Old Trafford, encara que res no va ser suficient, i les exigències de la directiva anglesa, que demanava 188 milions d'euros, van provocar que tot se n'anés en orris. Des d'aleshores, no s'ha tornat a parlar sobre el campió del Mundial de Rússia, a causa de la pandèmia, i a la sortida de 'Zizou'.

Paul Pogba Manchester United EFE

Paul Pogba/ EFE

Semblava que les possibilitats de veure el centrecampista de 28 anys en el Santiago Bernabéu estaven descartades, en especial, veient com el seu rendiment havia decaigut considerablement. No obstant això, ara ha tornat a sonar amb força, a causa que queda lliure en uns mesos, i se'l poden emportar completament gratis. Una oportunitat de mercat, de la qual poden aprofitar-se. Perquè Pogba continua estant molt il·lusionat amb la idea d'aterrar a la capital d'Espanya.

Malgrat que el seu gran valedor, Zidane, ja no estigui, el seu somni és jugar al Madrid, equip del que és aficionat des de petit. I espera que aquesta vegada es pugui complir, veient que no tindria cap cost. Té decidit que no renovarà el seu compromís amb els 'red devils', on no està gens satisfet amb el projecte que hi ha, i iniciarà una nova aventura en un altre lloc. S'ha parlat de la seva arribada al Paris Saint-Germain, o la seva tornada a la 'Vecchia Signora'.

Però l'ex del Le Havre ho té clar, i donarà prioritat a les negociacions amb l'actual líder de La Liga Santander.

Carlo Ancelotti tindrà l'oportunitat de decidir

Florentino Pérez continua sense considerar Pogba una prioritat, i no sembla estar massa convençut. Creu que no és necessari, i que tenen la medul·lar més que coberta amb els futbolistes que hi ha. Però deixarà que sigui Carlo Ancelotti que decideixi, i l'italià tindrà l'última paraula.

Carlo Ancelotti Reial Madrid EFE

Carlo Ancelotti/ EFE

I, segons informen diversos mitjans anglesos, tampoc no sembla estar massa seduït amb l'arribada del '6' de l'United. Sobretot, veient el seu acompliment en l'actual temporada, en la que està sent perseguit per les lesions, i només ha pogut acumular 890 minuts repartits en 13 partits.

El seu desembarcament al Madrid es complica.