José Mourinho va demanar diversos jugadors a la Roma tot just arribar, fa uns quants mesos. I, entre ells, es trobava un Lucas Vázquez al qual volia sí o sí. Malgrat que acabava de renovar el seu contracte amb el Reial Madrid, veien possible la seva fuga, i van arribar a oferir uns 30 milions d'euros, una xifra amb què esperaven convèncer Florentino Pérez. Però es va negar rotundament a deixar anar el gallec.

Una decisió sorprenent, sobretot, per a Carlo Ancelotti. L'italià li va fer saber al president que no considerava imprescindible al '17', i que no posaria cap tipus d'impediment a la seva venda. Així que esperava que es marxés traspassat, i més, veient que l'oferta era bastant interessant, des del punt de vista econòmic. El futbolista, per la seva part, estudiava el seu futur amb deteniment.

Florentí Perez Lucas Vazquez Reial Madrid @RealMadrid

Lucas Vázquez i Florentino Pérez

Tampoc no es tancava les portes a anar-se'n del Santiago Bernabéu, seguint els passos del seu millor amic, Sergio Ramos. Sobretot, després de saber que per a 'Carletto' no tindria la mateixa importància que havia tingut amb Zinedine Zidane. Però, quan 'Flo' li va comunicar que no volia perdre'l sota cap concepte, va decidir no escoltar cap trucada, i quedar-se al club dels seus amors.

Lucas sempre ha deixat clar que és aficionat del Madrid des de petit, i que el somni de la seva vida és triomfar al conjunt blanc, amb el qual ja ha guanyat un gran nombre de títols. I es va oblidar de Mourinho, canviant de mentalitat, i centrant-se en el seu pròxim objectiu: convèncer Ancelotti que pot ser un crack molt important. Una cosa que ha aconseguit.

Lucas Vázquez dona la raó a Florentino Pérez

Finalment, el temps ha donat la raó a Florentino Pérez. Perquè l'ex de l'Espanyol ha seguit sent molt important al Santiago Bernabéu, i ha jugat molts minuts. Primer, a causa de la lesió de Dani Carvajal, que no té substitut a la plantilla, i que és molt propens a tenir molèsties i problemes físics. Vázquez, malgrat no ser lateral, sempre que juga en aquesta demarcació, rendeix de meravella.

Però encara que el de Leganés ja estigui recuperat, Lucas ha continuat tenint minuts, jugant una mica més avançat. Gràcies al seu esforç, el seu lliurament i el seu compromís, ha conquerit Ancelotti, que ara mateix li considera un dels seus intocables.

Carlo Ancelotti Reial Madrid Camp Nou EFE

Carlo Ancelotti

La Roma encara no s'ha oblidat del futbolista de 30 anys, i fa poc es deia que podia tornar a la càrrega el proper mes de gener. Encara que, una altra vegada més, sembla complicat que vagin a poder emportar-se'l del Madrid. Mourinho es quedarà amb les ganes, i haurà de començar a pensar en altres alternatives.