El futur d'Ousmane Dembélé ja no ofereix dubtes. Després que la seva continuïtat en el Barça s'arribés a donar per assegurada, i s'atrevissin a posar una data per a la seva renovació, finalment s'ha arribat a la decisió de separar ambdós camins. Perquè es va dir que el gal estava disposat a continuar, i així era, veient que amb Xavi Hernández anava a tenir un rol important. El que no s'esperava és que les seves pretensions econòmiques fossin tan elevades.

Joan Laporta no donava crèdit a les exigències de l'ex del Stade Rennais i del Borussia Dortmund, que mai no ha acabat de convèncer. La seva irregularitat i les seves constants lesions han fet que sigui incapaç de justificar l'elevat preu que van pagar per ell, i l'única manera que seguís era rebaixant-se el sou a la meitat. Res més lluny de la realitat, perquè, lluny de fer un esforç, el que demanava és que li pugessin el salari que actualment percep.

ousmane dembele rient entrenament barça europa press

Ousmane Dembélé/ Europa Press

Les negociacions estan trencades, i la marxa del campió del Mundial de Rússia es dona per feta. Només un miracle podria evitar-ho, i al Camp Nou no tenen intenció de reprendre els contactes, en especial, després d'haver tancat a Ferrán Torres. 'El Mosquit', per la seva part, ja ha començat a estudiar les diverses propostes que té sobre la taula. I alguns mitjans assenyalaven que era la Juventus de Torí la que més probabilitats tenia.

No obstant això, ara col·loquen una altra entitat com la gran favorita. Parlem del Liverpool, que li pot oferir més diners i un projecte molt més ambiciós que el del Barça i que de la 'Vecchia Signora'. No és un secret que Jürgen Klopp és un admirador confés de Dembélé, que ja ha intentat seduir-lo en més d'una ocasió. El problema és que els blaugrana es negaven a deixar-lo marxar si no era a canvi d'una elevadíssima compensació econòmica.

Ara, ja no hi ha cap obstacle, veient que serà lliure en uns quants mesos. Xavi està molt decebut amb el '7', i es planteja, com a càstig, deixar-lo a la grada fins que marxi. Una altra operació ruïnosa, amb el segell de Josep María Bartomeu.

A Anfield volen a Dembélé aquest hivern

En cas que Dembélé sigui enviat a la grada pel Barça, des de Anfield aprofitarien la situació. I podrien pagar una petita compensació per aconseguir-lo aquest mateix mes de gener.

Sadio Mané i Mohamed Salah/ Agència

Sadio Mané i Mohamed Salah/ Agència

Perdran Mohamed Salah i Sadio Mané, que se n'aniran a disputar la Copa Àfrica amb les seves seleccions, i estaran prop d'un mes sense estar disponibles per a Klopp. Dues baixes molt sensibles per a Klopp, que confia que portin a algú que faci oblidar les seves absències.

Podrien pagar 10 'quilos' per a això.