Toni Kroos es va mostrar molt directe l'última vegada que va haver de parlar sobre el seu futur. I no va deixar dubtes, assegurant que només contemplava la possibilitat de continuar jugant en el Reial Madrid, on vol retirar-se. Pel que sembla, ha canviat d'opinió, ja que fa un temps va dir que li agradaria provar sort en la Premier League. De fet, va ser a prop del Manchester United i del Manchester City, si bé, per un motiu o per un altre, mai no va arribar a concretar-se res.

L'internacional alemany, que ja ha renunciat a anar amb la selecció del seu país, està molt centrat i motivat amb la present temporada. Ha recuperat la seva millor versió, i està molt content a les ordres de Carlo Ancelotti, i amb els resultats que estan obtenint. Ara mateix, són líders a La Liga Santander, i la solidesa defensiva que estan mostrant ha fet que també siguin considerats com a candidats a la Champions League. Allà, es veuran les cares amb el Paris Saint-Germain en vuitens de final.

Kroos Reial Madrid EFE

Toni Kroos/ EFE

Però tornant al futur del '8', hi ha mitjans que assenyalen que la seva continuïtat no està tan clara. Acaba contracte el 2023, i Florentino Pérez no té previst reunir-se amb ell. Això vol dir que corren el risc de perdre'l completament gratis en 12 mesos. Ja té 32 anys, i des del Santiago Bernabéu no acaben de tenir clar si val la pena renovar-lo, o si ha arribat el moment de separar els seus camins. Perquè està tapant la progressió de Fede Valverde i Eduardo Camavinga.

L'ex del Bayern de Munic i del Bayer Leverkusen continua sent un fix en les alineacions, i és un dels ídols de l'afició. No obstant això, aquest pròxim estiu serà l'última oportunitat per aconseguir fer caixa amb la seva venda. Kroos, per la seva part, no es tanca portes, i tampoc no descarta un canvi d'aires, en cas que el convidin a anar-se'n. Sap que tindrà ofertes molt interessants, si bé només preveu una possible destinació. I sí, estaria en la Premier.

Concretament, al Liverpool. Jürgen Klopp estaria encantat de poder entrenar el seu compatriota, i el de Greifswald també seria molt feliç de poder coincidir amb un dels millors entrenadors de la història.

Els 'reds' van molt seriosament a per Kroos

L'interès dels 'reds' en el campió del Mundial del Brasil és molt seriós, i tenen al cap l'oferta que presentarien. Al centrecampista li prometrien un paper protagonista, a més d'un sou similar al que té en el dia d'avui, i un contracte de tres anys de durada.

Per convèncer el Madrid, estarien disposats a pagar prop de 30 milions d'euros. És més del que van haver de pagar el 2014 per emportar-s'ho del Allianz Arena.

Kroos pot acabar en Anfield.