Passen les setmanes i Luka Modric continua sense acordar la seva renovació amb el Reial Madrid. El migcampista croat, que malgrat la seva edat està sent un dels millors jugadors madridistes de la temporada, no està content amb l'oferta que li ha presentat Florentino Pérez, que seguint una norma no escrita només li posa a sobre de la taula un contracte per a un any més, i amb la consegüent rebaixa salarial. El cas ja comença a recordar al de Sergio Ramos, que al final, i contra tot pronòstic, va acabar fent les maletes del Santiago Bernabéu.

I és que Modric entén que l'edat importa poc quan el rendiment és alt, per la qual cosa continua exigint un contracte de 2 temporades, fins al 30 de juny de 2024, moment en què penjaria definitivament les botes com a gran llegenda del Reial Madrid.

Luka Modric Reial Madrid EuropaPress

Luka Modric, jugador del Reial Madrid / Europa Press

Modric vol un contracte de 2 temporades

I és que Modric va fer un gran esforç la temporada passada, quan va rebutjar una gran oferta de l'Inter de Milà a canvi de seguir en el Santiago Bernabéu, tal com li va demanar Florentino Pérez. El croat va entendre que la pandèmia havia afectat les arques del club, per la qual cosa es va rebaixar el salari, va acceptar només un any de contracte i va firmar. Amb el temps, Modric ha demostrat seguir a un gran nivell, per la qual cosa entén que ara li toca al Reial Madrid tornar-li el gest posant-li un contracte de 2 anys a sobre de la taula.

L'objectiu de Modric és el d'arribar en plena forma al Mundial de Qatar i entén que el seu compromís amb el Reial Madrid està fora de tot dubte. El croat veu com el club prepara un estiu ple de fitxatges, amb Mbappé i Haaland en boca de tots, així que està demostrat que el club ha recuperat la seva bonança econòmica. Està disposat a rebaixar-li el salari, fins i tot a afegir variables amb referència al rendiment, encara que sempre que sigui amb 2 anys per davant, per assegurar-se el futur.

Pep Guardiola pensa Manchester City Europa Press

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City / Europa Press

El Manchester City, pendent|arracada de Modric

Mentrestant, el Manchester City segueix en espera. El club anglès sospira en fitxar a Modric i li ofereix un interessant futur. Una temporada en la Premier League i una segona en el seu club satèl·lit dels Estats Units amb un salari considerablement superior al que percep en el Reial Madrid. Modric,que conserva grans records de la seva etapa en el Tottenham Hotspur, no veu res malament la proposta, ja que en el Manchester City podria tornar a jugar la Premier Legue, lluitar per la Champions i, tot seguit, viure una gran experiència als Estats Units.

De moment, Modric continua esperant la trucada|crida de Florentino Pérez. La seva intenció és la de retirar-se en el Reial Madrid, encara que si continuen passant les setmanes i res no es mou no descarta seguir els passos de Sergio Ramos i, desgraciadament, sortir del Santiago Bernabéu per la porta del darrere. El Manchester City l'espera amb els braços oberts.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press