Jude Bellingham està sent un dels protagonistes de la temporada. És una de les peces clau del Borussia Dortmund i també en la Selecció Anglesa. Les seves actuacions en el Mundial de Qatar 2022 estan enlluernant al món. I això fa que el centrecampista britànic sigui també un dels protagonistes del mercat de fitxatges.

Bellingham, de 19 anys, és l'objecte de desig d'alguns de grans d'Europa. El seu paper en el Borussia Dortmund i al combinat anglès deixen clar que estem davant d'un dels centrecampistes cridats a marcar una època en la pròxima dècada. I els peixos grossos del Vell Continent no volen perdre l'oportunitat d'incorporar-lo a les seves files.

El Reial Madrid, després dels passos de Bellingham

Un dels clubs que més vigilat el té és el Reial Madrid. Luka Modric té els dies comptats. La seva jubilació és a prop. Mentre que Toni Kroos no té clar si continuar més enllà de la present temporada. I Bellingham es postula com l'opció per completar la renovació generacional que ja va començar amb les arribades d'Eduardo Camavinga i Aurélien Tchouaméni, i amb la sortida de Casemiro.

Bellingham i Mount celebrant un gol amb Anglaterra / Foto: Europa Press
Bellingham i Mount celebrant un gol amb Anglaterra / Foto: Europa Press

Però a la casa blanca no veuen clar pagar pel seu fitxatge el que reclama el Borussia Dortmund. Perquè Florentino Pérez no està disposat a pagar-ne més del que va gastar en la compra de Tchouaméni. És a dir, no passarà de 80 milions fixos més 20 en variables. I el club alemany ha posat el seu preu de partida en 120 milions, esperant arribar a 150 'quilos'.

El Liverpool pren la davantera al Madrid en el fitxatge de Bellingham

Xifres que allunyen el Reial Madrid, però no altres de grans d'Europa. És el cas del Liverpool. Jürgen Klopp ha donat ordres als responsables d'intentar tancar el seu fitxatge. I segons el diari Bild, és el club britànic el que porta la davantera en l'operació. Els representants del jugador ja li haurien comunicat al Reial Madrid que les converses estan en marxa. I no només això. Avancen a velocitat de creuer.

No obstant això, a Liverpool tampoc no volen arribar a aquests 150 milions. Encara que sí que faran un esforç per superar els 100 'quilos' per tancar l'operació. Una xifra que el situa per davant del Reial Madrid en la cursa per aconseguir els serveis de Bellingham. Encara que cal veure si és suficient tenint en compte que Manchester City i Paris Saint-Germain també són després dels passos del centrecampista. La bona notícia per als 'red' és que encara no ha mogut fitxa.

Mentrestant, el jugador es troba concentrat amb la seva selecció preparant el decisiu partit dels quarts de final de la Copa del Món contra França. El xoc serà aquest dissabte a partir de les 20 hores.