Jude Bellingham és un dels jugadors més destacats en el Mundial de Qatar 2022. El centrecampista de Borussia Dortmund està sent clau en la bona trajectòria de la Selecció Anglesa amb grans actuacions. S'està consolidant en l'elit, si és que no ho estava ja.

Un paper que està confirmant als seus postors que la seva incorporació és una gran operació en clau de futur. Està cridat a ser un dels millors en la pròxima dècada.

Un Bellingham que abandonarà el Borussia amb gairebé tota seguretat el pròxim estiu. En el Borussia ja han rebut algunes ofertes i esperen treure uns 100 milions per la seva venda. Liverpool, Chelsea i Reial Madrid estan molt pendents. I entre ells, és el club blanc el que més li crida l'atenció.

Jude Bellingham Inglaterra / Foto: Europa Press - Lindsey Parnaby
Jude Bellingham / Foto: Europa Press - Lindsey Parnaby

Bellingham vol jugar en el Reial Madrid

Bellingham va coincidir amb Moha Ramos, un porter d'origen marroquí que va estar cedit en el Reial Madrid, quan ambdós compartien vestidor al Birmingham City de la Championship anglesa i Jude tenia 17 anys. I ja llavors Bellingham va preguntar a Moha pel club de la capital espanyola.

"Ell em preguntava com era venir del Madrid. Com era la vida allà, la gent, el club... Li vaig explicar totes les experiències per les quals jo havia passat", comenta en una entrevista per a Relevo. Moha el descriu com a "disciplinat, correcte i educat". "Vaig arribar al Birmingham cedit pel Reial Madrid quan tenia 20 anys. Ell en tenia 17 i com els dos érem els més petits de l'equip, comencem a avenir-nos. És un noi molt humil. Vaig tenir la sort de què al mes i mig d'arribar, l'idioma jo ja el dominava perfectament. No vaig tenir cap problema de comunicació amb ell", explica la meta. "El millor gol que m'han marcat en un entrenament me'l va fer ell. Va ser un golàs de xilena espectacular que recordo com si fos ahir", recorda Moha Ramos.

Bellingham posa una condició a Florentino Pérez

No obstant això, malgrat que Bellingham vol jugar en el Reial Madrid, no acceptarà qualsevol oferta que li posin per davant. De fet, Jude ja ha traslladat als blancs algunes de les seves condicions. Vol que Florentino Pérez talli un cap.

Perquè Bellingham no fitxarà pel Reial Madrid si no és per ser titular. I amb el pes que tenen Luka Modric, Toni Kroos i Fede Valverde en el conjunt blanc, sap que la seva presència li pot relegar a la banqueta. Li és igual com soluciona la papereta el president, però no vol ser suplent. Mentre el croat i l'alemany segueixin en el conjunt merengue, Bellingham no escoltarà cap proposta.