La final de la Kings League, que es disputarà el pròxim 26 de març al Camp Nou, ja té cara i ulls. Gerard Piqué, el president de la lliga, juntament amb els presidents que la conformen, han anunciat, en un programa especial, les 12 novetats que inclourà aquest esdeveniment, que està cridat a omplir els 90.000 seients que té disponible actualment el feu blaugrana. I com no podia ser de cap altra manera, seguint les petjades de tot el que envolta aquesta competició, la totalitat d'aquestes sorpreses han deixat bocabadat el seu públic. 

🏟️ Final four de la Kings League al Camp Nou: quan serà, entrades i tot el que has de saber

👀 Indignació per la pancarta bilingüe de la Kings League que invisibilitza el català

Les tres grans actuacions musicals de la nit

Una de les grans expectatives que hi havia al voltant de les finals era veure les actuacions musicals que hi haurà entre partit i partit. Doncs bé, Skone, Bnet, Chuty i Gazir, quatre dels millors freestylers de la història, seran els primers protagonistes fora del terreny de joc. I ho faran d'una manera dinàmica: cada batallador representarà un dels equips classificats i disputaran una competició de freestyle ràpida. Lali Esposito, famosa artista argentina, serà la segona actuació que tindrà la gran final, mentre que Tiago PZK, també argentí, serà l'actuació estel·lar. 

Un nou rècord: 90.000 màscares enlluernaran el Camp Nou

Tots els espectadors que estaran al Camp Nou tindran una màscara de la Kings League, amb l'objectiu de superar el Rècord Guinnes de més persones portant una màscara simultàniament. I és que tots els aficionats en rebran una de gratuïta a l'entrada i l'organització establirà el moment perfecte perquè tots se la posin, creant una imatge espectacular. Així doncs, tots els espectadors del Camp Nou jugaran un paper clau durant la tan anhelada final. 

El Barça, molt present a les finals: entrenaments a la seva Ciutat Esportiva i roda de premsa des del Camp Nou

​Els jugadors de la Kings League han rebut una notícia que els farà especial il·lusió. I és que en el dia previ de la final al Camp Nou, els futbolistes dels quatre equips classificats podran entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on ho fan normalment els jugadors del Barça. A més d'això, els integrants dels quatre classificats es concentraran des del divendres a l'hotel Hilton, simulant una veritable concentració d'un equip professional. Pel que fa al dia previ, el 25 de març, hi haurà una roda de premsa des del Camp Nou amb Gerard Piqué i els 4 presidents classificats. 

Ciutat Esportiva Joan Gamper Barça FC Barcelona
La Ciuiutat Esportiva Joan Gamper / Foto: FC Barcelona

Arribada en helicòpter i concentració multitudinària

Els 4 presidents que aconsegueixin arribar a la final de la Kings League tindran el privilegi d'entrar al Camp Nou en helicòpter. Una notícia inversemblant que ha estat rebuda amb molta sorpresa per tots els presidents de la lliga. A més d'això, els futbolistes classificats arribaran en un únic gran autobús que els oferirà la Lliga. A banda d'això, Gerard Piqué, en l'esmentat programa de presentació de les finals, ha citat tots els aficionats a l'accés 17 del Camp Nou a les 14:15 de la tarda per rebre els jugadors d'una manera especial. 

Les altres novetats de la final 

  • Marxandatge especial de la Kings League i de tots els equips de la Lliga: tant a la pàgina web oficial de la Kings League com a les botigues oficials del Camp Nou es podran comprar bufandes i samarretes oficials dels 12 equips i de la mateixa lliga. 
  • Cristinini, la presentadora de la final: la famosa streamer serà l'encarregada de guiar el gran esdeveniment.
  • Entrades VIP: la Kings League ha posat a la venda un nou format d'entrades que permetrà estar al costat dels presidents de la lliga.
  • La cerimònia final: els guanyadors de la Kings League rebran un trofeu molt especial i medalles d'or. En el moment de l'entrega de premis, hi haurà focs artificials