El Reial Madrid lamentava a principis de curs una de les pitjors notícies que podia rebre. Un dels seus millors futbolistes, Thibaut Courtois, s'acomiadava de la temporada per la pitjor lesió que pot patir un futbolista: el trencament dels lligaments creuats. Aleshores, amb Andriy Lunin com a teòric suplent, totes les mirades es van dirigir cap a la seva figura en vista que era el cridat a heretar la titularitat.

No obstant això, el club s'exposava que l'ucraïnès patís un problema muscular i quedar-se sense porters de la primera plantilla. Per aquesta raó, Florentino Pérez va decidir tancar la incorporació de Kepa Arrizabalaga en una operació llampec en què el futbolista basc recalava al Santiago Bernabéu en qualitat de cedit fins a finals de la present temporada.

Kepa Arrizabalaga Real Madrid / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso
Kepa Arrizabalaga, durant un escalfament previ a un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso

Kepa Arrizabalaga, una cessió i prou

Kepa Lunin s'han repartit a parts iguals els minuts a la porteria blanca, però no ho han fet per decisió inicial, sinó amb sensacions molt pitjors. Quan Courtois es va lesionar, Carlo Ancelotti va afirmar que seria Lunin el titular, però Florentino va tancar l'arribada de l'ex de l'Athletic Club i va ser ell qui va passar a ser el futbolista de confiança per defensar la porteria blanca.

En aquest sentit, Lunin, que ja venia contrariat durant la darrera temporada pel seu rol ja ni secundari per a Ancelotti, encara va veure's més fora del Reial Madrid en vista de la contractació exprés de Kepa. No obstant això, amb el pas dels partits, el club s'ha assabentat que Kepa no està a l'alçada i sí un Lunin que, tot i ser l'escollit per la pròxima temporada per ser de nou el suplent de Courtois, ja tindria decidit que no vol renovar.

Andriy Lunin suplente Madrid / Foto: Europa Press
Andriy Lunin, assegut a la banqueta durant un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press

De fet, durant el darrer mercat estival, la dona del futbolista ucraïnès va deixar caure que si Lunin troba un equip que el "deixi jugar amb regularitat", marxarà. Així doncs, per la nova campanya, el Reial Madrid recuperarà Courtois, tindrà la baixa de Kepa, que tornarà a la disciplina del Chelsea després de la seva cessió, i es trobarà amb un Lunin que acaba contracte aquest pròxim 30 de juny i que no voldrà renovar. Per tant, si es compleixen els auguris i Kepa i Lunin causen baixa, Florentino Pérez es veurà obligat a buscar un nou porter durant el pròxim estiu.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!