El Barça busca el millor per al seu equip, però té problemes importants. I quan tenia una idea clara se li esfuma per algun motiu o algun altre. I ara Hansi Flick haurà de ser ferm i trobar les millors solucions, sobretot amb la bomba de rellotgeria que podria suposar una venda que no s'acaba de perfilar com desitjarien des del club blaugrana.

Frenkie de Jong, una venda obligada al Barça

Ens referim a Frenkie de Jong, que era una sortida clara perquè podrien treure prop de 100 milions d'euros, però mica en mica va perdent el seu valor. S'havia parlat de 80 milions, però ara sembla que ni per 40 milions acabarà sortint del Barça.

Els seus problemes físics han fet que s'hagi convertit més en un problema que en una solució al llarg de la temporada. I ara no aconsegueixen trobar les ofertes que sí pensaven que rebrien. Una dificultat afegida per al Barça, ja que necessita fer vendes i si el seu principal candidat no marxa serà una nova pedra que el Barça es trobarà pel camí. La normalitat econòmica, doncs, cada vegada queda més lluny.

Frenkie de Jong llorando lesión Barça / Foto: EFE
Frenkie de Jong, plorant després de lesionar-se amb el Barça / Foto: EFE

Ronald Koeman carrega contra el Barça per Frenkie de Jong

Però és que si el Barça encara tenia alguna esperança de que es revaloritzés durant l'Eurocopa, no serà així. Frenkie de Jong es perdrà la cita de seleccions d'aquest estiu perquè encara no s'ha recuperat de l'última lesió que es va fer amb el club blaugrana.

Ronald Koeman, l'actual seleccionador neerlandès, ha afirmat que "el jugador té antecedents amb aquesta lesió i el seu club hi ha assumit riscos". Per tant, la culpa per al Barça. I ha afegit que "cal mirar la salut del jugador". De moment, ja s'ha acomiadat de l'Eurocopa.

"No ha jugat cap partit ni ho hem vist de la manera més positiva del que podria ser. Les proves han demostrat que encara no estan en condicions. T'adones que no està al cent per cent i que no està en condicions de jugar al màxim nivell les properes tres setmanes. Pots mantenir-lo aquí però no té gaire sentit", ha volgut puntualitzar Koeman sobre la no convocatòria de De Jong.

Això vol dir que De Jong haurà de veure l'Eurocopa des de fora dels terrenys de joc i que el Barça no tindrà cap oportunitat per vendre'l a un preu superior al desitjat. El futbolista blaugrana ja sap que la sortida és el seu destí, però segurament no serà al preu que voldria el Barça.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!