La Juventus de Torí desitja contractar els serveis d'un jugador del Reial Madrid que aportaria polivalència i experiència a la plantilla. Perquè Massimiliano Allegri vol fer una reconstrucció, i formar un bloc sòlid que permeti a l'entitat italiana tornar a aquells moments gloriosos que va viure en la passada dècada, quan va ser l'absoluta dominadora de la Serie A, i va arribar a disputar dos finals de la Champions League, perdent ambdues.

Molt lluny han quedat aquells dies, i ara estan vivint una greu crisi institucional. De fet, aquest curs van ser sancionats amb una reducció de punts que ha provocat que es quedin fora dels llocs que donen accés a la pròxima edició de la Champions League. Perdran a múltiples estrelles, i han de portar cares noves, però que encaixin dins del limitat pressupost que disposen. I per això han pensat a Lucas Vázquez.

Lucas Vázquez Reial Madrid / Foto: Europa Press
Lucas Vázquez/ Foto: Europa Press

Des de l'Allianz Stadium volen aprofitar que no compta per a Carlo Ancelotti, i que finalitza contracte el 2024. Ha estat relegat a un discret segon pla en el Santiago Bernabéu durant els dos últims cursos, i pitjor es poden posar les coses en cas que es concretin la incorporació d'un nou lateral dretà, com s'ha estat especulant recentment. Sense cap tipus de dubte, el '17' està obligat a fer les maletes.

Perquè en cas que decideixi seguir al Madrid, sap el que li espera: viure permanentment entre la grada i la banqueta. La 'Vecchia Signora' pot convertir-se en la salvació de l'ex del RCD Espanyol, que malgrat tenir ja 32 anys, continua sent una opció atractiva per a Allegri. Així que només faltaria tancar un acord amb Florentino Pérez, que no demanarà gaires diners com a compensació, i no s'oposarà a la marxa del gallec.

Si Lucas desitja sortir de la capital d'Espanya, el deixarà fer-ho sense massa problemes, com a mostra d'agraïment per la seva actitud i la seva professionalitat en tot moment.

10 milions d'euros, la proposta de la Juve

Per provar d'arribar a un acord amb el Madrid de forma ràpida, la Juve ja està preparant una proposta formal valorada en 10 milions d'euros. Una xifra que s'espera que sigui suficient per convèncer Florentino Pérez que li obri les portes, encara que inicialment li havien taxat en uns 15 'quilos'.

Allegri confia a poder comptar amb Vázquez a partir de la pròxima campanya.