Els problemes judicials del Barça segueixen el seu curs i l'afer per la clàusula de renovació de Neymar Jr es resoldrà finalment dos mesos més tard del previst inicialment. Per aquest proper 31 de gener estava marcat el judici laboral entre les dues parts, però el Tribunal de Justícia de Catalunya ha suspès el judici i l'ha posposat per al proper 21 de març.

Neymar va interposar una demanda contra el Barça reclamant la segona part de la prima de renovació que li corresponia (segons marcava el contracte) quan va abandonar el club a l'estiu del 2017. El futbolista brasiler reclama 30 milions d'euros que tenia pactats per una renovació que va tenir lloc abans de la seva marxa del Barça.

Neymar celebració plors PSG   EFE

EFE

El club blaugrana, es va negar a pagar-li la part restant dels 63 milions d'euros acordats en la renovació, que va tenir un efecte efímer perquè el brasiler va acabar pagant la seva clàusula de rescissió i va marxar al PSG. El Barça al·lega que Ney va incomplir part del seu contracte i ara el conjunt culer li reclama 9 milions d'euros en concepte de danys i perjudicis.