L'expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, es mostra "tranquil" per la denúncia que Joan Laporta vol interposar a la seva junta directiva. Bartomeu diu que no hi ha res sobre què preocupar-se, ja que està convençut que ni ell ni ningú del seu equip han comès actes il·lícits al capdavant del club.

La junta actual vol anar fins al final

Des del FC Barcelona s'ha emès un comunicat que explica que es presentarà una denúncia a la Fiscalia Provincial de Barcelona, perquè la directiva sortint va actuar de manera irregular durant el seu mandat. Segons el programa Onze de TV3, l'expresident no està preocupat i té la consciència tranquil·la.

joan laporta serio europa press

Joan Laporta, seriós / Europa Press

En el mateix comunicat s'anuncia que el pròxim dimarts dia 1 de febrer tindrà lloc la roda de premsa per exposar els resultats de la investigació forensic. Aquesta investigació es va dur a terme a partir de la Due Diligence financera, amb l'objectiu de saber si s'havien comès irregularitats dins el club.

Segons el programa esportiu, Bartomeu creu que el comunicat que ha emès el Barça és "infantil", "poc seriós" i que només serveix per "fer soroll". A més, assegura que no té ni idea del motiu pel qual es vol presentar la denúncia. Cal recordar que l'expresident blaugrana ja va ser investigat fa uns mesos pel cas del Barçagate

Tot i la difícil situació que travessa el club, Bartomeu està segur que el Barça no té perill d'entrar en fallida ni és insolvent. A més, sempre ha defensat la seva gestió i la dels seus companys. Caldrà esperar als resultats que es presentaran per veure si a l'expresident i al seu equip els toca moure fitxa.

Dimarts es coneixeran els detalls

La roda de premsa de dimarts, que serà a càrrec del president del Barça, Joan Laporta, donarà a conèixer públicament els detalls de la investigació. Un forensic és una investigació interna que duu a terme una companyia a la recerca de la màxima transparència. Es va encarregar amb l'objectiu de buscar possibles casos de "males praxis" per part de la junta de Bartomeu.

Josep Maria Bartomeu salida Ciutat Justicia EFE

Josep Maria Bartomeu sortint de la Ciutat de la Justícia / EFE

D'altra banda, en el mateix comunicat s'anuncia que s'ha aprovat la nova normativa de penyes, que servirà per eliminar intermediaris i crear una relació més directa i propera entre club i penyes. Segons el Barça, aquesta nova normativa adapta la regulació a la realitat actual i a la manera com el club vol relacionar-se amb el moviment penyista. L'acte tindrà lloc a les 11 h a l'Auditori 1899.