L'etapa de Casemiro en el Manchester United pot ser efímera. No ha aconseguit complir les enormes expectatives que va generar quan va aterrar, ja que esperaven que es convertís en un dels líders de l'equip, i proporcionés la seguretat i l'estabilitat defensiva que necessitaven. Per aquesta raó es van atrevir a pagar uns 80 milions d'euros al Reial Madrid, una quantitat molt elevada si considerem que ja havia complert els 30 anys.

Encara i així, els anglesos esperaven que fos una peça fonamental, i que es convertís en intocable per a Erik Ten Hag. Però s'ha trobat amb una realitat molt diferent, ja que el seu rendiment no ha estat a l'altura de les expectatives, i s'ha deixat encomanar per la irregularitat de la resta dels seus companys. Així mateix, ha estat durament criticat en més d'una ocasió a causa de la seva tendència a autoexpulsar-se de forma absurda i innecessària.

En la Premier League s'ha trobat amb un règim arbitral molt més estricte que el de La Liga EA Sports, i això clarament ha jugat en contra seu. De fet, mai abans no havia rebut una targeta vermella directa, i sempre va sortir impune de les seves accions agressives en el Santiago Bernabéu. A Old Trafford no estan contents amb l'internacional brasiler, i el futbolista de 31 anys tampoc no es mostra orgullós de la decisió que va prendre fa poc més de 12 mesos.

Es penedeix d'haver deixat el Madrid per arribar a un conjunt on hi ha una inestabilitat institucional preocupant, i l'únic títol que han conquerit ha estat el de la Carabao Cup. I molt aviat pot arribar la sentència per a l'ex del Porto i del São Paulo, després de filtrar-se que els 'red devils' estan en negociacions per una joia que arribaria per ocupar el seu lloc. Parlem de Joao Neves, una de les grans revelacions del curs.

Ha passat de jugar en el filial o en el juvenil del Benfica, a estar plenament consolidat al primer equip, i convertir-se en una de les grans figures. I apunta a ser la pròxima venda milionària que realitzin, després de les d'Enzo Fernández, Gonçalo Ramos, Joao Félix i companyia.

Joao Neves, taxat en un mínim de 70 'quilos'

Des de l'Estadio da Luz sempre han mostrat la seva postura inflexible per negociar per la venda de les seves estrelles, i no acceptaran ofertes baixes. I en el cas de Neves, li han taxat en un mínim de 70 'quilos', així que no acceptaran proposades inferiors.

Si a Manchester ho volen, ja saben el preu a pagar. Jorge Mendes, el representant del futbolista, es prepara per a un nou negoci.