El precandidat Jordi Farré ha explicat aquest dijous el seu programa electoral i s'ha centrat en dues àrees: l'institucional i el social. L'impulsor del vot de censura vol modificar l'estatut del Barça, vol donar cabuda als socis que no tenen seient al Camp Nou i ha criticat el Reial Madrid.

En aquest últim tema, Farré ha assegurat que el VAR "és una bona eina", però que l'aplicació no és del tot clara. "No s'està aplicant amb el mateix criteri. Ha de ser el mateix per a tots. El Reial Madrid ha estat beneficiat. La Lliga passada l'hauríem guanyat, el VAR va ser un autèntic escàndol. La passada va ser de les competicions més adulterades dels últims 40 anys. No vull que donin res, vull que em donin el que és meu", ha comentat.

Jordi Farre equip Barca EFE

Farré i el seu equip durant l'acte d'aquest dijous / EFE

Una de les promeses d'aquest dijous ha estat que eliminaran les llistes d'espera de 9.000 socis per tenir seient al Camp Nou. "A partir del 24 de gener, tots els socis que estiguin al cens tindran un seient. Hi ha seients de sobra", ha comentat.

Mandat de 4 anys

Actualment, els estatuts del Barça diuen que els mandats han de ser de sis anys, però Farré considera que és massa. És per això que si és president ha assegurat que els mandats es reduiran i seran de quatre anys. "També cal canviar l'Assemblea de compromissaris, cal democratitzar-la", ha afegit.

La precandidatura Nou Impuls Barça ha explicat més canvis i és que canviaran el carnet de sènior: "25 anys de fidelitat són suficients perquè deixin de pagar el carnet", ha detallat.

Farré ha defensat que els primers que haurien de ser a l'Estadi són els socis i després van els socis. "Treballarem perquè vinguin els turistes, però el camp és pels socis, ells van primer", ha afirmat. Tot i això, primer hauran de superar el tall de signatures per presentar-se a les eleccions. "Estem treballant per passar el tall. Li haurem de demanar al Tió que ens porti signatures", ha comentat.

El pròxim dimarts es coneixerà més informació sobre la precandidatura de Jordi Farré i se centraran en la part econòmica i esportiva.

 

Imatge principal: Jordi Farré durant l'acte / EFE