Firmes falses, Josep Maria Bartomeu i la seva directiva sentenciats, l'aturada de la moció de censura, l'advocat apareixent en escena... la pel·lícula continua. L'última denúncia del Barça a la Guàrdia Civil per només 5 butlletes sospitoses és el nou episodi d'aquesta crisi. L'advocat contractat pel Barça confirma que no hi ha més intenció que assenyalar el frau d'aquestes 5 firmes, però els impulsors de la moció surten per defensar-se.

Jordi Farré, promotor de la moció de censura i un dels representants de la Mesa, ha contradit la versió del Barça, que apunta que 5 firmes són falses: "Aquestes 5 butlletes són amics meus, una família d'Olot". Així de contundent ha estat Farré a la SER, que a més ha definit la denúncia: "La paraula seria fàstic".

Jordi Farre oficines FC Barcelona @jordifarrefcb

Jordi Farré a les oficines del Barça / @jordifarrefcb

A més, defensa que "s'ha trencat la línia de custòdia de les butlletes" i que al final "l'argument per dir que són falses és que s'han escrit amb el mateix bolígraf... són família!".

Duch defensa la legalitat de les firmes

Marc Duch, portaveu de 'Més que una moció', ha explicat que en el seu cas ell també va seguir aquest procediment, escrivint ell mateix les butlletes del seu pare, de la seva mare i la seva (menys la firma).

El Barça busca aturar el procés de la moció com sigui i s'agafa a qualsevol mínima esquerda.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat