Jordi Cardoner, ja exvicepresident primer del FC Barcelona, ha carregat amb duresa contra la Generalitat de Catalunya en considerar que el temps ha acabat donant la raó al club blaugrana, ja que després de decretar-se el confinament municipal els caps de setmana la votació de la moció de censura hauria estat impossible aquest cap de setmana. "Aquest cap de setmana no es podia votar de cap de les maneres, ni en el Camp Nou ni de forma descentralitzada", ha assegurat Cardoner a Mundo Deportivo.

Encara que sembla que Jordi Cardoner oblida que la decisió de la Generalitat es va produir abans de decidir-se el confinament municipal, per la qual cosa d'haver convocat el club el vot de censura quan tocava després aquest probablement s'hauria ajornat, l'exvicepresident no ha desaprofitat la situació per llançar un missatge entre línies: "ho sabíem tots [que no es podria haver votat]". Sembla que la teoria de la conspiració continua guanyant adeptes entre els membres de la junta dimitida.

Josep Maria Bartomeu Jordi Cardoner Barça FCB

Jordi Cardoner, amb Josep Maria Bartomeu / FCB

Un discurs victimista que va començar Bartomeu en el seu comiat

Josep Maria Bartomeu, en el seu discurs de comiat, ja va titllar els encarregats de la Generalitat d'irresponsables, i avui mateix Emili Rousaud, exdirectiu del Barça que va dimitir després de l'escàndol del Barçagate, ha acusat la Generalitat de voler al Barça un president de la seva corda. "Mai hauríem demanat als nostres socis que sortissin a votar en les condicions actuals, hauria estat una falta de responsabilitat", ha prosseguit Jordi Cardoner en declaracions a Mundo Deportivo.

I el discurs victimista de Cardoner no ha acabat aquí: "Catalunya té 947 municipis i en gairebé tots ells tenim socis. Com ho havíem de solucionar si la disposició legal no ens permet moure'ns més enllà del nostre municipi?" Sembla que la junta blaugrana dimitida ja té un nou relat creat.