Molts canvis de jugadors hi hauran aquest estiu a can Barça. El club blaugrana necessita renovar la seva plantilla i també consolidar els futbolistes que han servit. I per això caldrà tancar diverses operacions que estan pendents. Hansi Flick haurà de fer feina i haurà de decantar-se per alguns jugadors, com podria ser el cas de Joao Félix, que en el més probable dels casos continuarà sent futbolista culer.

Joao Félix continua interessant al Barça

L'arribada de Joao Félix en forma de cessió va ser una de les grans bombes del mercat de fitxatges del passat estiu. El Barça va incorporar un magnífic jugador que s'ha sentit molt còmode vestint de blaugrana. I per això es vol repetir aquesta cessió o convertir-la en un fitxatge.

El Barça està pendent de resoldre la situació de Joao Félix, que al final d'aquest mes tornarà a ser futbolista de l'Atlètic de Madrid. Però en el més probable dels casos tornarà a ser futbolista culer. Ara només queda veure quina serà la fórmula utilitzada. Com que l'Atlètic només pensa en cobrar entre 60 i 80 milions d'euros de traspàs, el Barça haurà d'utilitzar fórmules imaginatives.

Joao Félix conduciendo el balón Barça / Foto: Europa Press
Joao Félix jugant amb el Barça / Foto: Europa Press

Un intercanvi amb Ansu Fati

I des del club blaugrana s'estan plantejant algun intercanvi de jugadors per abaratir el preu de l'operació de Joao Félix. Si fos pel jugador o pel seu agent, no hi hauria cap problema. I la gran dificultat és l'entesa entre clubs.

Tal com informa TodoFichajes, des del Barça veurien amb bons ulls un canvi entre Joao Félix i Ansu Fati, que tornarà al Barça i no té el lloc garantit. Una bona operació per a les dues parts i que, a més, suposaria resoldre dos problemes d'una vegada. Flick, que acceptaria la venda, també acceptaria la continuïtat de Joao Félix.

Un altre motiu perquè aquesta operació és factible recau en la posició que ocupen els dos jugadors al camp. Tant Joao Félix com Ansu Fati són dos futbolistes d'atac que parteixen des de la banda esquerra. I per això seria una altra solució en els dos casos i una bona operació per a tots.

Ansu Fati Brighton / Foto: Europa Press
Ansu Fati celebrant un gol amb el Brighton / Foto: Europa Press

Un canvi de cromos, però, que sembla complicat ara mateix. Ansu Fati encara vol demostrar que pot triomfar al Barça. I ara pretén convèncer Hansi Flick. A més, des del Barça tenen previst que Ansu Fati pugui fer la pretemporada amb el primer equip culer. Una aposta clara fins que es prengui una decisió definitiva. Per tant, encara pot passar de tot amb aquest intercanvi.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!