El Barça necessita reforços i jugadors que puguin marcar les diferències. I el que queda clar és que aquest estiu s'hauran de fer fitxatges sí o sí. No podran ser a qualsevol preu, però s'hauran de fer unes quantes maniobres per aconseguir tancar aquestes operacions. I una d'aquestes negociacions podria incloure un jugador com Ansu Fati, que torna al Barça però no té el seu lloc assegurat.

Ansu Fati podria ser una moneda de canvi per al Barça

Ansu Fati torna al Barça després de la cessió al Brighton, on no ha tingut el paper esperat. I per això no està satisfet de la seva feina i encara té la intenció de sentir-se un futbolista important al Barça.

Però la situació al club blaugrana no és la de ser compassius, ja que cal trobar reforços per a la plantilla i al mateix temps deixar marxar alguns altres jugadors que no entrin dins dels plans de Hansi Flick, el nou entrenador. I el que sembla més probable és que Ansu Fati es converteixi en una moneda de canvi. No està al nivell i no pot marcar les diferències. Però sí que podrà tenir l'oportunitat de demostrar-ho durant la pretemporada.

Operació pendent: Ansu Fati per Jeremie Frimpong

Precisament, Ansu Fati es podria incloure en una de les operacions preferents del Barça, que és la del fitxatge de Jeremie Frimpong, tal com informa l'Sport. El lateral dret neerlandès de 23 anys, que forma part de la plantilla del Bayer Leverkusen campió d'Alemanya. I ha fet una grandíssima temporada.

Segons aquesta informació, el Bayer Leverkusen estaria disposat a acceptar que algun o alguns jugadors entressin com a moneda de canvi en aquesta operació. I un dels possibles candidats és Ansu Fati, per qui es fa una proposta de cessió o de traspàs, que podria rondar els 10-15 milions d'euros.

Però aquesta operació amb Ansu Fati sembla complicada, ja que el davanter vol fer la pretemporada a les ordres de Hansi Flick per intentar-lo convèncer. I després ja seria tard per al Bayer Leverkusen. Això significa que el Barça haurà de trobar altres alternatives. I encara que el fitxatge de Frimpong ara sigui prioritari, els problemes són que el seu valor de mercat és massa elevat i que Ansu Fati no seria una opció per afegir-lo dins l'operació d'intercanvi.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!