El Barça segueix atent i rastrejant el mercat de jugadors que acaben contracte a final d'aquesta temporada i que, per tant, podrien fitxar gratis de cara a la següent campanya. Són molts els noms dels futbolistes als que se'ls ha relacionat amb l'equip que dirigeix Xavi Hernández però en les últimes hores un nou nom ha sortit a la palestra, i aquest és el del central del Bayern de Munic, Niklas Süle.

Süle no renova amb el Bayern

És un dels molts jugadors que continuen sense renovar amb el seu actual equip i que ja són lliures de negociar amb qui vulguin, i el Barça ha trucat a la seva porta. Des del club bavarès, que tenen la intenció de renovar-lo, estan començant a resignar-se i veuen molt complicat que segueixi, després d'haver rebutjat totes i cada una de les propostes que ha rebut fins ara.

Niklas Sule Bayern Europa Press

Niklas Süle jugant amb el Bayern / Europa Press

Així ho explicava el seu entrenador Julian Nagelsmann, que confirmava els rumors. "El club li ha fet una oferta, que encara no ha firmat. Jugadors com ell no són al mercat amb tanta freqüència. Certament està en converses amb altres clubs. No hi ha res més a informar. Cal preguntar-li al jugador", va explicar Nagelsmann.

Fins i tot Uli Hoeness, expresident de l'entitat i que segueix immers en el dia a dia del club va ser encara més contundent. "Al si del club s'estan preparant per a la seva marxa perquè ha rebutjat totes les ofertes que li ha fet arribar el club", va manifestar Hoeness, deixant clar que el futur de Süle està fora de Baviera.

El Barça, el principal favorit

Però ha estat un altre home, el periodista Christian Falk, qui encara ha estat més precís, i ell ha estat el que ha vinculat al central amb el Barça. "El Barcelona ha entrat en el pòquer. Sé que estan interessats en Niklas Süle i aquest interès és el principal motiu pel qual les converses entre club i jugador s'han estancat", va assegurar el periodista alemany en el podcast Bayern Insider, del diari Bild.

niklas sule zinchenko alemania ucraïnesa europa press

Süle és un fix en la selecció alemanya / Europa Press

El seu perfil encaixa a la perfecció en el tipus de jugadors que busca el Barça, i Joan Laporta, que ha de mirar amb lupa cada euro que es gasta i en aquest cas el seu fitxatge seria una operació rodona.. Té 26 anys, i després de cinc temporades al Bayern al més alt nivell, és un defensor de garanties absolutes per complementar amb la joventut d'Araujo o Eric Garcia.

A més és un central molt alt però amb bon tracte de pilota i capacitat de corregir en carrera llarga, un perfil que s'assembla al de Gerard Piqué pel que, salvant les distàncies, podria ser el seu relleu natural. Al Barça li agrada Süle, i a Süle li agrada el Barça, i això és un bon punt de partida per a ambdues parts.