La relació entre Barça i Ousmane Dembélé va camí d'acabar molt malament. I és que l'enuig del club blaugrana amb el jugador francès va en augment, fins al punt que les converses per negociar la renovació de Dembélé estan a punt de trencar-se, i sense marxa enrere possible. I Joan Laporta comença a estar fart.

L'última del representant de Dembélé és filtrar que ha mantingut converses amb el Reial Madrid. I el cert és que hi ha hagut un oferiment, ja que l'entorn del jugador sap que el club blanc estaria encantat de fitxar a cost zero un futbolista del Barça. En el Barça comencen a estar farts de Dembélé, que podria quedar-se a la grada tota la segona part de la temporada si segueix pel mateix camí.

Dembele Laporta Barca FC Barcelona

Joan Laporta, saludant Dembélé després de guanyar les eleccions / FC Barcelona

Dembélé vol més diners

Ousmane Dembélé sap que el Barça volia traspassar-lo l'estiu passat. El jugador, de fet, estava d'acord amb anar-se'n, ja que tenia ofertes econòmiques importants si canviava d'aires. Tot es va torçar en l'Hongria-França de l'Eurocopa. Dembélé va patir una greu lesió que va trencar qualsevol opció de traspàs, la qual cosa va portar el Barça a oferir-li la renovació. El jugador, sota de moral després de veure's de nou a la infermeria, va respondre afirmativament, per la qual cosa en el club blaugrana van donar per fet que les converses serien curtes.

A l'hora de la veritat, tanmateix, l'entorn de Dembélé va començar a posar problemes. Primer, en afirmar que no anaven a renovar un contracte si després el Barça possiblement traspassaria el jugador, malgrat que Xavi Hernández ha decidit que Dembélé no serà venut. Després, afirmant que econòmicament l'oferta era molt baixa, donant a entendre que tenien ofertes molt millors, sense tenir en compte el mal moment del club i, el que és pitjor, el pèssim rendiment del Dembélé des que va fitxar pel Barça a preu de crac mundial.

Dembele Benfica Champions EFE

Dembélé, en el partit contra el Benfica / EFE

Dembélé s'ofereix a mig Anglaterra

En el Barça saben que el representant de Dembélé ha ofert el jugador a diversos clubs de la Premier League. Newcastle, Manchester United i Liverpool ho volen i li han posat de la taula una oferta superior a la del Barça. En el club blaugrana l'enuig és majúscul, ja que entenen que Dembélé hauria de comprendre que fins ara no ha demostrat ser mereixedor del salari que percep, tant per rendiment com per compromís.

La gota que ha curullat el vas ha estat la filtració que el Reial Madrid podria ser darrere d'Ousmane Dembélé. No tot val, pel que tot va camí de trencar-se, encara que l'extrem francès s'hagi de quedar a la grada el que resta de temporada.

 

Imatge principal: Joan Laporta, president del Barça / Europa Press