Molts es van dur les mans al cap quan el 31 d'agost, pocs minuts abans de tancar-se el mercat de fitxatges, va transcendir que el Barça de Joan Laporta havia decidit cedir Antoine Griezmann a l'Atlètic de Madrid. Sense Messi, tot semblava indicar que el francès faria un pas endavant, que seria la nova estrella del Barça, pel que semblava un error deixar-lo sortir, i més sense cost de traspàs i a un rival directe en LaLiga com l'Atlètic. Ni un mes després, tanmateix, cada vegada no són més veus les que aplaudeixen la decisió, sobretot veient com ha començat Griezmann la seva segona etapa en l'Atlètic de Madrid, mostrant un nivell baixíssim.

I no només això, ja que segons fonts internes del Barça, la sortida de Griezmann també va ser acollida de molt bon grat per diversos jugadors del vestidor blaugrana. I és que el francès, una persona gaire més introvertida del que sembla, no va acabar d'encaixar amb una part important dels seus companys, que no entenien per què Griezmann continuava tenint l'etiqueta de crac quan no havia demostrat absolutament res.

Griezmann Barca EuropaPress

Griezmann va passar pel Barça sense pena ni glòria / Europa Press

Griezmann, un pas nefast pel Barça

I és que Griezmann ja va entrar al vestidor del Barça no mal peu. Després que diversos pesos pesants de l'equip apostessin públicament pel seu fitxatge, el davanter els va trair amb aquell famós documental, La Decisión, en el qual anunciava que havia decidit seguir en l'Atlètic de Madrid.

Després d'aquell cop, el Barça el va fitxar un any després, i per 120 milions d'euros, 20 més dels quals hauria hagut de pagar una temporada abans. A tot això va seguir un Griezmann gris tant dins com fora del camp, les filtracions del seu entorn de la seva mala relació amb Messi i, ja aquest estiu, l'escandalós vídeo en el qual tant ell com Dembélé es riuen de treballadors japonesos, provocant l'enorme enuig de Rakuten, el patrocinador principal del Barça.

Griezmann Atlètic de Madrid Europa Press

Griezmann ha començat molt malament la seva segona etapa en l'Atlètic / Europa Press

Griezmann fracassa en el seu retorn a l'Atlètic

Tot això, unit a la infladíssima fitxa de Griezmann, va convèncer Laporta per apostar per la seva sortida del Barça. Al principi, i amb Messi a París, la decisió va semblar molt arriscada, fins i tot un error, però el temps està donant-li la raó al president del FC Barcelona.

I és que Griezmann continua sent en el Wanda Metropolitano la mateixa ombra que va ser en el Camp Nou, un jugador inoperant en atac i negat de cara al gol, fins al punt que en l'Atlètic ja comencen a estirar-se dels cabells per haver acceptat la proposta del Barça.

 

Imatge principal: Joan Laporta, president del FC Barcelona / Carlos Baglietto