Ferran Torres, jugador del Manchester City, és el jugador elegit per Xavi Hernández per reforçar l'atac del Barça. Després d'un any i mig a la Premier League, l'extrem vol tornar a LaLiga com més aviat millor i ha donat el vistiplau a la proposta econòmica que li ha presentat el Barça, que l'ha fet veure que la situació econòmica de l'entitat no permet oferir grans salaris.

Per al jugador, tanmateix, és més important ser un dels líders d'un nou projecte que un jugador de rotació al Manchester City, per la qual cosa, segons algunes informacions, ja li ha demanat a Pep Guardiola de sortir del club. La resposta de l'entrenador ha estat favorable, sempre que Barça i Manchester City arribin a un acord econòmic.

Ferran Torres Manchester City Europa Press

Ferran Torres, celebrant un gol amb el Manchester City / Europa Press

Ferran Torres només vindrà si surt un jugador del Barça

Amb l'acord amb el jugador tancat, Mateu Alemany, director de futbol del Barça, s'ha desplaçat fins a Manchester per reunir-se amb els representants del City. A la carpeta, diversos assumptes. El principal, el fitxatge de Ferran Torres. El problema és que el conjunt anglès demana entre 35 i 40 milions d'euros, una quantitat que el Barça no podrà assumir fins al mercat d'estiu. No és descartable, doncs, que l'operació que deixi encarrilada, però pensant ja en la temporada que ve.

A més, Ferran Torres només podria ser inscrit pel Barça ara si hi hagués una baixa important, ja que el límit salarial no permet més alegries. El jugador hauria de ser Coutinho, que ni està per la feina d'anar-se'n ni té cap oferta a sobre de la taula.

Raheem Sterling blanc Manchester City Europa Press

Raheem Sterling, jugador del Manchester City / Europa Press

El Barça demana la cessió de Sterling

És per això que Mateu Alemany també ha viatjat fins a Manchester a demanar la cessió de Raheem Sterling, que ja ha declarat que vol sortir del Manchester City. L'extrem vol més protagonisme i Guardiola no li ho pot garantir, ja que l'entrenador de Santpedor disposa de jugadors de gran qualitat en la seva mateixa posició. El club anglès, tanmateix, només es desprendrà de Sterling traspassat o, a tot estirar, cedit amb una opció de compra obligatòria.

El pla del Barça, obtenir a Sterling cedit ara i a Ferran Torres traspassat a l'estiu, doncs, sembla complicat. Així i tot, Mateu Alemany ha viatjat a Manchester a indagar totes les opcions possibles, aprofitant la bona relació entre ambdós clubs i, en aquests moments, no es descarta cap possibilitat.

 

Imatge principal: Joan Laporta i Xavi Hernández, en la presentació del nou entrenador / EFE