Raheem Sterling segueix a l'òrbita del Barça, per molt complicat que sembli. Joan Laporta vol que sigui el fitxatge que acabi amb els problemes de cara a porta que arrosseguen, i pretén aprofitar els pocs minuts que el futbolista té al Manchester City. Pep Guardiola no compta amb ell, i no posaria problemes per deixar-lo marxar. Però l'internacional anglès es resistia a anar-se'n, ja que no volia moure's.

No obstant això, Xavi Hernández està segur que podrà convèncer-lo, ja que li oferirà un rol com a titular indiscutible. I també estan disposats a fer un esforç econòmic, per poder pagar-li un salari important, si bé seria inferior al que percep actualment. Però, abans que res, hauran d'assolir un acord amb l'entitat 'skyblue', que demanen més de 75 milions d'euros pel que, fins fa poc, era un dels millors atacants del planeta.

Raheem Sterling blanc Manchester City Europa Press

Raheem Sterling/ Europa Press

Una xifra que des del Camp Nou no poden pagar, ni apropar-se. Així que l'única manera de poder arribar a un tracte és mitjançant un intercanvi de futbolistes, una cosa que ja van intentar aquest estiu. L'involucrat anava a ser Ousmane Dembélé, que havia fet una bona temporada, i agradava a l'Etihad Stadium. Però la greu lesió que es va produir a l'Eurocopa, i el va mantenir diversos mesos de baixa, va llançar tot per terra.

Ara, Laporta no pot utilitzar-lo com a moneda de canvi, doncs acaba contracte al juny, i se'n pot anar gratis. I des del City, el nom que han plantejat és el de Pedri González, que va ser notícia fa uns dies, després de ser elegit com a guanyador al premi Golden Boy de 2021, en reconeixement pel gran any que ha tingut. També es va especular amb un fort interès per part del Bayern de Munic, que el té entre els seus objectius.

Pedri Espana Eurocopa Europa Press

Pedri/ EFE

Guardiola és un altre admirador de l'ex de l'UD Las Palmas, i donaria l'OK a la marxa de Sterling, si a canvi aterra el jove canari. Xavi haurà de donar una resposta, i decidir si està disposat a sacrificar a una de les grans promeses del club, per poder portar a un galàctic per a l'atac.

Quin és el rol de Pedri en el Barça?

Fins fa uns mesos, tots en el Barça consideraven Pedri fonamental, i difícilment anaven a acceptar el seu adeu. Però la situació ha canviat de manera radical, per culpa de les lesions que està patint el centrecampista nascut el 2002, i que no l'estan deixant tenir continuïtat.

A això, cal sumar-li la irrupció que han tingut Nico González i Pablo Paéz 'Gavi', que, ara per ara, han de ser titulars, doncs els l'han guanyat amb el seu brillant acompliment.

El '16' ja no sembla ser intocable, i Laporta pot treure molt profit del seu traspàs.