Javier Tebas, president de la Lliga Santander, aprofita la mínima oportunitat per atacar el Barça i saltar-se de manera olímpica la presumpció d'innocència del club en el cas NegreiraTebas ha demanat la dimissió del màxim mandatari blaugrana, però Joan Laporta, lluny de mirar cap a una altra banda, l'ha titllat d'anticuler i de tenir "fòbia" al club. 

Sigui com sigui, i aprofitant el Clàssic d'aquest diumenge, el president culer ha tornat a pronunciar-se difonent un contundent missatge a través de les xarxes socials del club. En aquest missatge, Laporta concreta que "la campanya que estem patint no és per casualitat. Té com a objectiu desestabilitzar l'equip, controlar el Barça, quedar-se'l".

Joan Laporta demana als culers que se centrin en el Clàssic: "Veniu a animar l'equip més que mai"

Joan Laporta encetava el comunicat invocant l'afició blaugrana al Camp Nou: "Aquest diumenge tenim un gran partit. Veniu a animar l'equip més que mai. Tenim una gran oportunitat per acostar-nos a l'objectiu d'aquesta temporada, que és guanyar la Lliga". Per aquesta raó, el president blaugrana fa referència que "el primer objectiu" de tot el soroll que envolta el club "és desestabilitzar l'equip" per, a llarg termini, "quedar-se" amb el club.

Sigui com sigui, Laporta es remet a la impunitat del FC Barcelona per explicar que "temps hi haurà i tinc ganes d'explicar-vos qui, per què i com estan orquestrant aquesta campanya". Sigui com sigui, deixa en segona plana el cas Negreira i demana a l'afició concentrar-se a "animar l'equip perquè guanyin el partit" i rebutja parar atenció a "altres aspectes que puguin desviar l'atenció dels nostres jugadors de concentrar-se en el partit per guanyar-lo".

Joan Laporta rueda de prensa / Carlos Baglietto
Joan Laporta, durant la roda de premsa de presentació de l'informe forense / Foto: Carlos Baglietto

Joan Laporta: "No només ens defensarem, atacarem"

En la darrera aparició del president de la patronal de clubs, Javier Tebas deixava caure que Laporta s'estava "equivocant de porta i d'habitació", aclarint que no era ell el qui està "movent l'arbre". Tanmateix, recomanava al president de l'entitat catalana "menys victimisme i més claredat sobre el que va passar".

Laporta ha mantingut el silenci sobre el cas i no ha dilapidat dubtes sota el paraigua d'"evitar distraccions", però ha estat contundent i ha deixat clar: "No només ens defensarem, atacarem".

 

Imatge principal: Joan Laporta, durant la roda de premsa de presentació de l'informe forense / Foto: EFE