Leo Messi i el seu retorn al Barça. Aquest és el gran tema dels últims dies al club blaugrana. Els culers es comencen a fer il·lusions i el futbolista argentí no descarta res. Segueix sent jugador del PSG, però no ha decidit res sobre el seu futur. I tornar al Camp Nou és una de les opcions que té sobre la taula.

Messi i Laporta no es reuneixen en públic

Aquest passat dilluns va ser un dels grans protagonistes, juntament amb Alexia Putellas, a la gala del The Best, en el qual Messi va ser el guanyador del premi al millor jugador de la FIFA. Un reconeixement més que merescut després de liderar la selecció de l'Argentina que va guanyar el Mundial de Qatar.

Leo Messi Infantino The Best EFE
Leo Messi amb el premi The Best / Foto: EFE

I en aquesta gala, amb la presència de Joan Laporta, es van posar molts focus en el president del Barça. Laporta i Messi, amb una relació més freda des que el club blaugrana va haver de prescindir del jugador argentí, van estar molt a prop. Però tal com es va informar, públicament no hi va haver cap apropament entre les dues parts.

L'única imatge que es va poder observar va ser la cara d'il·lusió de Joan Laporta quan Messi va pujar a l'escenari a recollir el premi. No hi va haver cap referència al Barça, però el més curiós de tot és que la càmera va fer de Laporta, el president del Barça, el segon protagonista del moment. I, en cap cas, va donar protagonisme al PSG i els seus dirigents.

Messi tornaria al Barça amb unes condicions econòmiques especials

Però el Barça sí que va fer un apropament. Tal com informa madrid-barcelona.com, Laporta va fer un apropament amb el pare del futbolista, Jorge Messi, per parlar sobre el seu futur. ja fa uns dies hi va haver una trobada a Barcelona i ara es confirma que l'operación retorn és possible.

Encara segons la mateixa informació, el Barça estaria disposat a adaptar-se a les exigències de Messi i Joan Laporta ja hauria fet l'oferta final. I com que econòmicament no hi han bones sensacions, l'argentí estaria disposat a fer un sacrifici econòmic però amb algunes condicions. La idea seria cobrar el salari mínim que marca la Lliga, que és de 200.000 euros anuals, però cobrar els prop de 100 milions d'euros que generaria un partit de comiat en el dia que Messi i el Barça separin els seus camins de manera definitiva.

Messi Joan Laporta / FC Barcelona
Leo Messi i Joan Laporta abraçant-se / Foto: FC Barcelona

La idea de Messi i del seu entorn seria que el Barça li donés al futbolista els ingressos d'aquest partit. Aquí s'inclouria la recaptació d'un Camp Nou ple en un partit de pagament, els drets de televisió i els patrocinadors. D'aquí sortirien els prop de 100 milions que cobraria Messi com a compensació real del seu retorn al Barça ja sigui per una temporada, per dues o per més.