L'absència de públic en els partits de futbol no és plat de bon gust per a qualsevol futbolista, acostumat a jugar amb el suport de l'afició o amb la pressió del rival en camp contrari. Això sí, si no hi poden haver persones a les graderies d'un estadi però sí que n'hi poden haver en una corrida de toros, on no es compleixen les mesures de seguretat pel coronavirus, és normal que hi hagi queixes. Això és el que ha fet Jennifer Hermoso, l'estrella del Barça femení

La polèmica va saltar aquest dijous, quan unes 6.000 persones va presenciar una corrida a la Real Plaza del Puerto de Santa María. Teòricament, la meitat de la capacitat total, però després de veure les fotografies que van aparèixer a les xarxes socials, és més que dubtós que només hi hagués 6.000 persones.

Precisament la ironia que presenta aquest usuari de Twitter és la que plantejava Jennifer Hermoso. La davantera del Barça comentava una notícia que explicava que fins a 5.000 persones assistirien a la final de la Copa de França, però adjuntava una foto de la corrida en qüestió per demostrar que els estadis d'Espanya ja s'omplen, però no de l'esport correcte. 

Recordem que el futbol europeu ha hagut de finalitzar les lligues sense aficionats als camps perquè no era segur tenint en compte els rebrots de coronaviurs que està havent-hi a tot arreu. 

Amb la importància que tenen els aficionats en un camp per donar suport al seu equip, és més que normal que els futbolistes es queixin si després hi ha actes "culturals" -si és que se'ls pot considerar així- sense mesures de restricció ni seguretat en plena pandèmia.