Batalla d'egos i batalla de poders entre Florentino Pérez i Javier Tebas. El president del Reial Madrid i el president de la Lliga comencen una nova guerra, aquesta vegada parlant de la Superlliga i també de les retransmissions dels partits de futbol del club blanc.

Aquest matí Florentino ha deixat anar diversos atacs verbals durant l'assemblea anual de socis del Madrid. En primer lloc, s'ha queixat de les retransmissions televisives: "A la televisió hi ha vegades que no repeteixen jugades que són molt importants".

Florentino Perez rient EuropaPress

Florentino Pérez aixecant la Youth League / EuropaPress

I també ha posat el focus sobre els comentaristes de Movistar i que "és un clamor popular el diferent tracte que ens fan al Reial Madrid i a la resta d'equips". I precisament ja s'ha vist ben clar en el partit que ha disputat el Reial Madrid a Ipurua contra l'Eibar que el madridisme que s'ha tornat escoltar en directe. Els comentaristes han fet cas a l'amo Florentino.

El president del Madrid, però, després de treure pit per l'última Lliga aconseguida —obviant les ajudes arbitrals—, ha assegurat que el Madrid apostarà fortament per la creació de la Superlliga europea.

Florentino Perez president Reial Madrid Europa Press 3

Florentino Pérez en un acte del Reial Madrid / EuropaPress

La piulada de Javier Tebas

Aquest últim punt ha fet molt mal a Javier Tebas, president de la que considera la millor lliga del món. I el mandatari espanyol ha respost Florentino a través de les xarxes: "Crec que el president del Reial Madrid va molt despistat amb el tema de la Superlliga, deuen informar-lo millor".

I sobre les retransmissions i que no li agradin a Florentino, Tebas li ha donat un consell: "Si creu que no són objectives, en el comandament a distància hi ha una opció per escoltar el partit amb RMTV, segur que són més "objectives"".

Una resposta que segur que no haurà agradat a l'entorn madridista. Comença una nova guerra.

 

Imatge principal: Javier Tebas durant un acte de la Lliga / EFE