Reial Madrid i Milan ja negocien una operació, la del traspàs d'Isco al conjunt rossonero, i aquest moviment podria tenir un convidat inesperat, ja que cada vegada són més les veus que apunten que Carlo Ancelotti té clar qui ha de ser el substitut del jugador malagueny. I aquest és un altre malagueny, Brahim Díaz, que està jugant en el Milan cedit pel Reial Madrid.

El problema per al Madrid, és que Brahim està sent un dels grans líders d'un Milan que per fi torna a il·lusionar, i té contracte de cessió fins al 30 de juny del 2023. El conjunt italià, doncs, no vol saber absolutament res de perdre'l ara, la qual cosa ha obligat el Madrid a moure fitxa, posant a sobre de la taula el nom d'Isco.

Brahim Diaz Milan EFE

Brahim Díaz, després de marcar un gol amb el Milan / EFE

Isco, menys del que s'esperava

Fitxat del Màlaga l'any 2013, el pas d'Isco pel Reial Madrid ha estat una muntanya russa, amb moments bons i altres de dolents, encara que sempre amb la sensació que el centrecampista no acaba de mostrar l'enorme qualitat que se li pressuposava.

Finalment, la seva presència a l'equip va anar disminuint fins a ser un jugador amb moltes més presències a la banqueta que l'onze titular, la qual cosa el va portar a decidir abandonar el club l'estiu passat. L'arribada d'Ancelotti va provocar que Isco acceptés seguir, almenys fins a l'hivern. Amb contracte fins al pròxim estiu, Isco ja ha decidit que no renovarà, per la qual cosa el Reial Madrid el traspassarà aquest hivern. El Milan el vol, motiu pel qual el Madrid el vol incloure en l'operació Brahim.

Carlo Ancelotti Reial Madrid Camp Nou EFE

Carlo Ancelotti vol recuperar Brahim Díaz / EFE

Brahim Díaz explota en San Siro

Carlo Ancelotti vol que el substitut d'Isco sigui Brahim Díaz, que en la Sèrie A ha fet un salt exponencial espectacular. Fitxat del Manchester City a canvi de 17 milions d'euros, el futbolista malagueny, considerat al seu dia una de les perles més grans del futbol mundial, mai no va tenir oportunitats en el Reial Madrid, la qual cosa el va portar a acceptar a anar-se’n cedit al Milan.

En San Siro, amb galons i el 10 a la samarreta, Brahim ha explotat. El Milan, que tenia l'esperança de quedar-se'l en propietat, ja sap que el Reial Madrid el vol recuperar com més aviat millor. La idea és fer valer el contracte i aconseguir que segueixi, almenys fins a l'estiu, encara que l'entrada d'Isco en l'operació podria canviar les coses, ja que el Milan es quedaria amb el futbolista en propietat, mentre que en aquests moments ambdós pertanyen al Reial Madrid.

 

Imatge principal: Isco Alarcón, en un partit del Reial Madrid / Europa Press