Després del gran èxit de la selecció espanyola de futbol a la Nations League ha arribat el moment de celebrar-ho. El pavelló del WiZink Center de Madrid, ple a vessar de seguidors de la Roja per celebrar la victòria del combinat nacional espanyol. Però el moment més destacat de la nit ha estat quan ha aparegut Pablo Gavi, jugador del Barça, i quan ha rebut uns inadmissibles insults.

La selecció espanyola triomfa a la Nations League

La selecció espanyola va triomfar als Països Baixos, on ha aconseguit aquest passat cap de setmana el primer títol de la Nations League de la seva història. Un trofeu desitjat des de fa molts anys i que finalment ha arribat en aquest 2023. I ho ha fet en un moment de transició i en el qual ha semblat que el gran mèrit ha estat de Luis de la Fuente i no de Luis Enrique Martínez.

Però el més esperat per als seguidors espanyols ha estat la celebració a Madrid. Aquest passat dilluns a la nit hi va haver festa al WiZink Center, amb discursos dels jugadors i un increïble bany de masses. Ha recordat a aquells temps quan Espanya guanyava Eurocopes i també va triomfar al Mundial de Sud-àfrica del 2010.

La polèmica amb Gavi

Tot i això, el moment més desagradable de la nit va ser quan li va tocar parlar a Pablo Gavi. El jove futbolista culer, de només 18 anys, ja és una estrella i titular indiscutible amb la selecció espanyola. Però és que també és un fet que l'odien des de Madrid i, sobretot, els seguidors del Reial Madrid.

I just en el moment en el qual va arrencar per fer el seu discurs es van començar a sentir insults: "Puta Barça, puta Barça, eh, eh".

Uns càntics inadmissibles d'un petit grup d'aficionats que van anar acompanyats de cada vegada més gent. A més, es va entendre tot perquè els que van rebre més ovacions van ser Dani Carvajal o Joselu Mato, nou jugador del Reial Madrid, fent evident els molts seguidors merengues presents al pavelló madrileny.

Una manera de viure una celebració molt polèmica i molt desagradable. Jordi Alba, el capità de la selecció espanyola, va quedar-se sense paraules. Però Gavi va treure la seva personalitat i va acabar fent el seu breu discurs: "Bona tarda, seré breu. Volia agrair a tots els espanyols i a l'afició que ens han donat suport en aquests dos partits. Sense ells no hauria estat possible".